donderdag 10 maart 2016

Mens-zijn oefenen - Verander de wereld met liefde - februari 2016 - Steve Rother


Gegroet dierbaren

Na nogal wat strubbelingen hebben we toch onze weg naar jullie gevonden. Laat ons jullie groeten in deze nieuwe energie want jullie zijn door de uitdaging heen gekomen. Op aarde is er zoveel aan de hand, zoveel dingen samengeperst tegelijkertijd dat het je aandacht weghaalt van waar je werkelijk wenst te zijn. We vertellen jullie, dierbaren dat er zoveel mensen nu in hun kracht stappen en staan, hun stemmen laten horen, soms zelfs voor het eerst in deze kostbare tijden. Deze unieke kruising in tijd en ruimte biedt een kans om een significant verschil te maken. Dit is de boodschap die we jullie willen brengen. De uitdaging is om in jou licht te gaan staan, voorover te leunen en planeet aarde door deze veranderingen heen te helpen. Jullie wisten allemaal dat deze veranderingen er aan zaten te komen. Velen van jullie dachten zelfs dat het binnen 24 uur plaats zou vinden en dat het allemaal veranderd zou zijn als jullie weer wakker zouden worden, dan zou het allemaal perfect zijn. Jullie zijn in de nieuwe energie gestapt maar het heeft een versplintering van jullie veroorzaakt en het heeft een verschuiving aangebracht in de stabiele omgeving waar je tot nu toe je veiligheid en je leven op baseerde. Het resultaat is dat veel mensen zich roeren, op allerlei manieren, totdat ze zeker weten dat ze opgemerkt worden. En soms beëindigen ze veel mensenlevens in dat proces. En het zijn allemaal nieuwe energieën op planeet aarde war je op reageert. We vragen jullie vandaag om een verschil te maken door een specifieke vorm van actie te ondernemen dierbaren. Jij zult zelf je daden moeten bepalen omdat een ieder van jullie anders is. Een ieder van jullie heeft een andere sleutel in handen, een sleutel die deuren kan openen naar een hoger stuk van de mensheid- maar deze sleutel ligt diep in jou verborgen. We leggen het uit.

dinsdag 8 maart 2016

2016 - van wond naar Meesterschap - Manuela van der Knaap


©Geschreven door Manuela van der Knaap

2016 is een jaar waarin we collectief en persoonlijk karma oplossen *1. Daar waar beperkingen zitten, moeten we door de pijn heen. De wond wordt blootgelegd. Op persoonlijk vlak wordt de pijn, angst en wanhoop doorleefd en omgezet in wijsheid en Meesterschap. Op collectief niveau kan de karmische wond niet meer worden ontlopen en ook daar moeten we door de pijn heen naar een nieuwe ordening. In dit artikel lees je vanuit astrologisch perspectief, over de rol van de Verenigde Staten en China in de nieuwe ordening en de weg naar vrede. De instroom van de nieuwe kosmische energie creëert ook op lichamelijk en psychisch niveau nieuwe verbindingen en ordening, met alle ongemakken van dien. Lees in dit artikel over het hoe en waarom van deze onderwerpen en andere trends voor 2016 en de Zonsverduistering van 8-9 maart die in 2016 een belangrijke rol speelt. 

Dit artikel is holografisch geschreven. Dit betekent dat de tekst de meeste impact heeft wanneer je deze niet leest met je verstand of hoofd. Dus probeer niet elke letter te begrijpen. Door gewoon te lezen komen de antwoorden van binnenuit gedurende een (soms langere) periode na het lezen. Bij sommige lezers gebeurt dit al direct tijdens het lezen. De antwoorden kunnen komen door een gevoel, het ineens begrijpen van bepaalde situaties van jezelf of in je omgeving, waardoor het grotere plaatje zichtbaar wordt. De energie en informatie van het artikel brengt je overzicht en verbindt ogenschijnlijke losse situaties in een groter perspectief. Ik wens je een fijne beleving tijdens het lezen.

In 2016 is Cheiron onze gewonde kosmische heler en de diepe oerangst voor afscheiding, krachtig in onze ervaringswereld aanwezig. (Cheiron in Vissen) We helen dit jaar situaties rond slachtoffer- en daderschap, spiritualiteit, heelheid en afgescheidenheid (dualiteit).*12

zondag 6 maart 2016

Hou je vast! - James Tyberonn



Earth-Keeper


 Maart is een maand van mega-energie


Als je de toenemende astro-gravitationele intensiteit die onze planeet momenteel overspoelt toevallig niet voelt, hou je dan goed vast, want je zult het spoedig voelen! Deze maand zal erg buitengewoon zijn en met de wind der verandering er doorheen jagen! Maart 2016 wordt verfraaid door 2 mega verduisteringen, een ongelooflijke supermaan en, natuurlijk de equinox.
8 maart 2016 - 9 maart 2016 - Total Solar Eclipse

De Totale Zonsverduistering zal zichtbaar zijn in delen van Indonesië, waaronder Sumatra, Borneo en Sulawesi, en op locaties in de Stille Oceaan. Maar of ze vanaf jouw locatie op de planeet zichtbaar is of niet, de effecten van deze eclips zullen over de hele aarde voelbaar zijn. De eclips begint op 8 maart 2016 om 23:19 UTC en het hoogtepunt vindt plaats op 9 maart 2016 om 01:58 UTC. De totaliteit van deze totale megazonsverduistering zal 4 minuten en 9 seconden duren. Het  'energie’ raam van de eclips begint 3 dagen voorafgaand aan het evenement, tot 3 dagen erna. 

We noteren de tijd van de 'Totale Zonsverduistering (zie hieronder) om jullie in te lichten, omdat de duur van 4 minuten en 9 seconden een bijzondere tijd is voor de manifestatie van gefocuste intentie, want gedurende deze pauze van lineaire tijd en dimensionale opening, stromen de levenskrachteenheden naar de aarde, en worden de meditaties in het 'Zonneportaal' van de Totale Zonsverduisterig versterkt.