vrijdag 28 februari 2014

Bij Blijven. Een Hogere Visie - Steve Rother & De Groep Februari 2014

Een verandering in de polariteit van de Zon.

Geliefden, gegroet. IK BEN eM,
Ik ben zeer geroerd om hier vandaag met jullie te zijn. Er zijn zoveel dingen die zich op Aarde beginnen te openbaren en wij zullen de volgende stap van de mensheid kort met jullie bespreken. Het komt met de snelheid van liefde, dat is iets sneller dan de snelheid van licht. Zelfs Einstein wist dat niet. (Dat hebben we vorige maand ook al gehoord. ArjunA)
Er is zoveel gaande door jullie ontwikkeling, je waardigheid en je vermogen om de energie compleet door je lichaam te laten stromen zonder de negatieve effecten te hoeven voelen. Jullie hebben, tot nu toe, een ongelooflijke klus geklaard, vooral door het soms te negeren… O ja, mensen kunnen heel goed de andere kant op kijken, maar ook omdat jullie zaken op een rijtje hebben gezet.
Het is eigenlijk heel interessant. Jullie hebben een nieuwe relatie tot tijd, waarover de Hoeder van Tijd onlangs over sprak. Maar het gaat veel, veel verder dan op je horloge kijken of je dag indelen in overeenstemming met wat jullie tijd noemen.

12 Dimensies van Tijd.
Wij zien tijd in meervoudige dimensies. Er bestaan 12 dimensies van tijd waar jullie je niet bewust van zijn, maar jullie hebben eigenlijk met twee ervan te maken. Geliefden, besef alsjeblieft dat jullie slechts een klein deel van de werkelijkheid zien. Als jullie alle kanalen zouden openen en de 12 dimensies van tijd simultaan zouden ervaren, zou je letterlijk uit je dak gaan
.
Oorspronkelijk openden wij de deur van één tijddimensie, en jullie deden er miljoenen jaren over om daar aan te wennen. Nu hebben we er nog een geopend en jullie hebben er moeite mee. Waarom? Omdat jullie je nog steeds aan die oude tijd vastklampen, waarvan jullie denken dat je horloge het is en wat wij lineaire tijd noemen.
Weet je, tijd is niet lineair, hoewel jullie het als zodanig meten en ervaren. Er zijn eigenlijk 12 dimensies, niet de vijf waar jullie aan gewend zijn. Wat er gebeurt, is dat de ganse mensheid het collectieve niveau, waar jullie in leven, ervaart. Vaak leiden jullie de weg vibrationeel, en jullie weten dat er vele ander niveaus zijn.
Denk nu alsjeblieft niet dat het een beter is dan het andere. Er bestaan hier vele frequentie niveaus.
Met alle frequenties op het juiste niveau, gaan deuren open omdat elk niveau iets net even anders kan openbaren dat wat jullie hebben waargenomen. Nu er een nieuwe dimensie van tijd op Aarde is, kunnen jullie beginnen deze deur te openen en het ervaren.

zondag 9 februari 2014

De energieën van februari 2014 door Jennifer Hoffman

Op energetisch vlak gebeurt er deze maand veel, en veel ervan zal gebeuren op een innerlijk level. Voor je kreunt: ‘toch niet weer’, schep moed, want het zal niet dat afmattende innerlijke werk van de laatste jaren zijn, dit zal veel lichter en vloeiender zijn, ook al zou ik het woord ‘makkelijker’ niet onmiddellijk gebruiken, omdat dat niet alleen subjectief is, maar ook een vergelijking impliceert die niet opgaat.

Iedereen heeft zijn eigen idee over wat makkelijk en moeilijk, vloeiend en vast, problematisch of opportuun is. Deze maand zal vol kansen zijn in de vermomming misschien van problemen, maar hoe ze er ook uit zien, er zullen ook oplossingen beschikbaar zijn.

Er zijn deze maand drie belangrijke energetische gebeurtenissen. De eerste is Venus die nu direct loopt, dus de planeet van liefde en schoonheid loopt voorwaarts, en alle liefdesperikelen die vast zaten, kunnen nu opgelost worden. Als je relaties had waar geen beweging in zat, of waarin geen keuzes werden gemaakt, kan je nu zien dat die dingen opgelost worden.

De tweede belangrijke gebeurtenis is de Mercurius retrograde in Vissen/Waterman, die begint op 6 februari en loopt tot 28 februari. De gewone Mercurius retrograde waarschuwingen zijn van toepassing, dus teken geen contracten, begin geen nieuwe ondernemingen (tenzij het iets is dat al voor de retrograde was gepland), dubbel check je communicaties, geef je pc een back-up, denk twee keer na vooraleer een keuze te maken, en om mijn klusjesman te citeren, ‘twee keer meten, één keer snijden’.

Deze Mercurius retrograde is in het begin van Vissen, wat het meest spirituele teken van de dierenriem is. Het voegt zich ook bij Neptunus, wat het een extra sterke spirituele betekenis geeft. Mercurius regeert over twee tekens: Tweelingen en Maagd. In Tweelingen is het als de twee jaar oude peuter, die over de straat loopt van zodra je zijn hand los laat. In Maagd is het het kind dat piekert over elke beslissing. In Vissen is het bedachtzamer, maar omdat dat nodig is, niet omdat het dat in se wil zijn.

woensdag 5 februari 2014

Een Hathor Planetaire Boodschap - Tom Kenyon

De Innerlijke Zon

door Tom Kenyon
 
Volgens de Hathors is onze levenskracht (of sekhem) “geboren” in de zonnevlecht (het Derde Chakra), en van daaruit straalt deze subtiele levensvorm door het lichaam heen terwijl hij gelijktijdig na het Eerste en Tweede chakra naar beneden gaat waar hij een eerste kracht wordt voor het opstijgen van bewustzijn maar ook als ‘seksuele’ energie. 
 
Deze geluidsmeditatie geeft jullie zonnevlecht energie en tilt zachtjes de kwaliteit omhoog van jullie eigen levenskracht, die een directe betrekking heeft op jullie bewustzijn.

Kort na het horen van NASA die de omkering had bevestigd van de magnetische pool van onze Zon, moedigden de Hathors me aan om de geluidsarchieven te bezoeken en om te luisteren naar een geluidsmeditatie die ze gegeven hadden bij een Hathor Intensief in 2009.

Ze zeiden me om het begin en het einde van die meditatie te bewerken en om het middendeel weg te laten terwijl ze zeiden dat deze specifieke toon patronen van groot nut zouden zijn als je werkt met de zonnevlecht, specifiek nu waarop de Zon zijn magnetische polen heeft verschoven.

Het idee dat de Zon als spil dient voor de transformatie van ons menselijk bewustzijn werd door de Hathors geopenbaard vanaf het allereerste begin van mijn uitwisselingen met hen.

Zij zijn van mening dat deze specifieke zonneverschuiving grote implicaties heeft voor onze toekomst en het is een ideale tijd om met onze Innerlijke Zon te werken (de zonnevlecht)

Deze geluidsmeditatie is een mogelijke bondgenoot voor degenen van ons die onze levenskracht wil vergroten en om de raakvlakken tussen lichaam/geest en spirit te onderzoeken.

zaterdag 1 februari 2014

Kosmisch weerbericht “Zwanger zijn van de nieuwe mens” - Yvonne Weeber

Lieve mensen, 
 
Vandaag nieuwe maan in Waterman. De tweede nieuwe maan in één maand, want we begonnen het nieuwe jaar ook met een nieuwe maan Deze maan van vandaag is dus heel bijzonder en ook best pittig. Hij staat het dichtste bij de aarde op dit moment. Dus heel veel emoties en loslaten. Maar als die tranen gevloeid hebben, ook weer heel veel inspiratie en nieuwe ideeën die je ten uitvoer wil gaan brengen. Je kunt het gevoel hebben van he he, er komt eindelijk een beetje schot in. Het was heel lastig de afgelopen paar weken. Dat komt doordat  bijna alle vijf de persoonlijke planeten retrograde of in de schaduwperiode lopen. Dan lijkt het of we geen stap vooruit kunnen doen, geen zin, niet weten wat, er komt niets uit je handen, een grote leegte. Niet voor niets natuurlijk. We krijgen de tijd om dingen voor jezelf goed op een rijtje te zetten. Je kunt het gevoel hebben dat het ook allemaal niet meer klopt. Het moet nieuw, het moet anders.. maar hoe dan?? Wat voor vorm? Al het “oude”werkt niet meer.. We krijgen ruimte om onze “oude”manieren en identificaties los te laten. In deze nieuwe tijd gaat het over Echtheid, authenticiteit, dingen doen die passen bij wie je werkelijke bent, de maskers gaan af., de rollen zijn uitgespeeld, het werkt ook niet meer.. Dit vraagt moed en kritisch zelfonderzoek en natuurlijk ook openheid en eerlijkheid. Trouw zijn en blijven aan je ware zelf is een groot thema dit jaar.   

Transformatie maan
We begonnen met een pittige nieuwe maan in Steenbok conjunct Pluto en Mercurius opposiet Jupiter en de zwarte maan. Een jaar van vernieuwing. Scheppende krachten.
Een Creatie jaar. Maar wel op de juiste tijd. Het is niet meer dat we alles plannen en voorberieden en bespreken. We zullen in de nieuwe energie vooral moeten leren om naar het startsein binnen in onszelf te luisteren. Je kunt je dus gaan zitten frustreren en pushen ik moet NU en ik wil het dan, maar als de energie er nog niet klaar voor is, komt er inderdaad alleen maar frustratie. Dan creëer je weer wat je niet wilt. Op de “oude”manier. In de nieuwe energie vraagt het om flow, voelen, ervaren en loslaten. En vooral vertrouwen op je gevoel en ook vertrouwen dat de kosmos je precies op het juist moment je dat geeft en de en de mensen op je pad brengt die nodig zijn.  Het kan pas echt als de energie er klaar voor is..En dat is helemaal nieuw. Die Pluto conjunct zon, maan en Mercurius staan ook voor vader (Zon), moeder ( Maan) en het kind (Mercurius) Transformatie (Pluto) van het innerlijk kind. In plaats van de autoriteit buiten jezelf te zoeken, In jezelf vinden. Het kind wil alles gelijk, nu, je innerlijke ouders, Zon en Maan, mogen het kind nu opvoeden tot een volwassen mens die verantwoordelijkheid draagt voor zijn eigen creaties. Opposiet die Jupiter krijgen we inzicht in datgene wat nog in de weg staat om onszelf in onze werkelijke waarde te zien. Jupiter staat conjunct de gecorrigeerde zwarte maan, waardoor we ons bewust worden van onze Essentie. Onze kernkwaliteiten die we toen we geboren werden en in onze eerste levensjaren nog bewust van waren. Kwaliteiten uit vorige levens die we vergeten zijn en ook op afgewezen werden.
Nu worden we ons bewust waar we ons nog aanpassen en dat willen we niet meer. We willen op eigen benen staan en uitkomen voor wie we werkelijk zijn.

Kosmische bevruchting
Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat we zwanger zijn van onze essentie.
Na mijn bericht over de Ster van Bethlehem, is komeet Ison opgenomen door de zon. Wat dat betreft een prachtig beeld. Het was een echte kosmische bevruchting. De zon, net als de grote eicel, die de kop van de komeet opnam. De staart van de komeet dreef nog even verder, net als de staart van een spermacel. Alleen de kop van de spermacel dringt tot de eicel door..prachtig he, zo boven zo beneden… We zijn dus zwanger. Zwanger van de nieuwe mens, welke zijn ware essentie geboren gaat laten worden.. …Vorige week ging de aarde door de resten van de staart van Ison heen. Kosmische deeltjes van Ison kwamen op aarde neer. Sommige als vallende sterren en een grote meteoriet en andere als voor ons onzichtbaar gruis. We kunnen denken ach ja wat heeft dit nu voor invloed.... maar dit is hoe het leven ontstaan is op aarde. Door komeet inslagen, welke hun water, mineralen en andere stoffen op de aarde achterlieten. Om zo een vruchtbare levende planeet te worden.

Innerlijke Leegte
Het kan lijken of Oud en nieuw alweer een half jaar terug is of zo. De lijkt zo ontzettend snel te gaan en toch ook weer niet. We komen steeds meer in het NU. We zitten nog steeds tussen twee werelden met 1 been in 3D en de andere in 5D. We zitten inderdaad in die zwangerschap. Vol potentie. Vandaar het gevoel van Leegte…welke we maar weer heel snel op willen vullen. Maar er bestaat geen leegte, er bestaat alleen potentie. Een zoektocht naar vorm, naar manifestatie. Voel maar eens heel goed, wanneer je het gevoel hebt in die leegte te zijn, hoe veel er gebeurd.. zoals nu onder de aarde in de winter alle zaden en bollen heel hard aan het werk zijn met het zich klaar maken voor de opkomst om te kunnen gaan bloeien. Het lijkt alsof er niets gebeurd, maar in werkelijkheid voltrekken zich wonderen onder de grond. Voor ieder moment van doorbraak, nieuwe geboorte, vind er een periode van afbraak en destructie plaats. Alleen vanuit die chaos kan er nieuw leven ontstaan.

"Jouw Gebied van Hemels Licht Creëren" - Ronna Herman

Aartsengel Michael

Doorgegeven via Ronna Herman, LM-02-2014 (Februari 2014)

Geliefde meesters, jullie beginnen te begrijpen hoe anders jullie fysieke werkelijkheid zal zijn als jullie toegang verkrijgen tot de hogere rijken en steeds meer verfijnde frequenties daarvan integreren.

Jullie zullen ook beseffen hoe radicaal jullie toekomstige levenservaringen zullen veranderen. Aangezien de telepathische en heldervoelende vaardigheden van iedereen geperfectioneerd worden,

zullen jullie begrijpen waarom waarheid, eer en integriteit doorslaggevend zullen worden.
Wij zijn ons bewust van de Lichtpatronen welke jullie uitstralen, en ook van de resonantie van jullie energetische handtekening, of het nu harmonieus of disharmonieus is.

Wij zien jullie uitstraling of het gebrek daaraan, en voor ons kunnen jullie niet waarlijk verbergen wie jullie zijn. In de nabije toekomst, zal dit geschenk ook de norm voor vele geavanceerde Lichtwerkers worden.

Je streeft er niet alleen naar om naar balans en harmonie binnenin terug te keren, maar het is de grootste wens van jouw Hogere Zelf dat je het prachtige Ziel Lied, dat onvergelijkbaar van jou is, opnieuw opeist en perfectioneert.

De spectrums van Licht en van geluid in ons rijk van bestaan zijn ver voorbij jullie zintuigen en zelfs voorbij jullie voorstellingsvermogen.
In jullie werkelijkheid, kunnen jullie alleen een minuscuul portie van de hemelse geluiden ervaren, het stralende Licht, en de macht en majesteitelijkheid van onze omgeving.

Angst en ego zijn jullie grootste vijanden.