donderdag 23 oktober 2014

Het Grootse Herstel - oktober 2014 - Steve Rother

Groeten van thuis, geliefden.

Ruimte maken voor de Nieuwe Geautoriseerde Mens.
Het is ons een grote vreugde hier met jullie allemaal te zijn. Julie vormen een grote familie die telkens weer is samengekomen op deze planeet. Jullie noemen het onder andere de Familie van Licht, Wij noemen het de Familie van E, Lichtwerkers. Vele van jullie zijn dit keer ingedaald met de intentie om het collectief op het hoogst mogelijke niveau te brengen.

Het is net zo mooi als het lastig is, daarom willen we jullie graag zeggen wat je te wachten staat en wat een ieder van jullie kan doen. Geliefden, jullie kunnen deel nemen aan wat er in de wereld om je heen gaande is om ruimte te scheppen voor de nieuwe geautoriseerde mens. Dat is wat er waarlijk aan de hand is. Er doen zich substantiële aanpassingen voor op planeet Aarde. We hebben gesproken over de spanning op de tektonische platen en hoe mensen die spanning oppakken en er soms te sterk op reageren.

Jullie zijn op Aarde gekomen en je bent begonnen het mannelijke en vrouwelijke in evenwicht te brengen. Dit is een uitdagend evenwicht voor jullie omdat jullie alles als polariteit, als tegenstelingen hebben gezien. Om dan plotseling alles als verbonden en één geheel te zien is erg uitdagend voor mensen, desondanks zijn jullie je bewust dat dit jullie werkelijkheid is. Geliefden, jullie behoren tot de belangrijkste mensen die kunnen helpen deze nieuwe gedachte in de nieuwe energie te aarden.

Jawel, jullie zijn met dit idee op Aarde gekomen, maar soms leek het een waarheid die tegengesteld was aan wat je ouders je leerden en wat je op andere levensterreinen hebt geleerd. Dat is een van de bevrijdende aspecten van wie jullie zijn, waarmee de nieuwe mensheid op Aarde ontluikt. Wij zijn erg opgewonden om dit vandaag met jullie te delen.
  
De Uitademing van God.
Geliefden, het Universum beweegt, afhankelijk van jullie relatie ermee, erg snel of erg langzaam. De afgelopen 15 jaar was de beweging in sommige opzichten tamelijk langzaam. Meer dan een tiental jaren geleden vertelden wij jullie dat er een in – en uitademing van god was die een prachtige hartslag van het Universum schiep. De laatste keer dat de in - en uitademing elkaar afwisselden, werd jullie Universum geboren.

Wij zeggen jullie dat dit erg interessant was, omdat jullie zoveel concepten hebben om naar de nachtelijke hemel te kijken. Het gebeurt nu, en dat is het mooie ervan. Er is een verandering van richting gaande in de afgelopen vier jaar.
Veel mensen hebben moeite gehad met de ongelooflijke dichtheid op Aarde, omdat ze de veranderingen voelden en zich op nieuwe manieren positioneerden.

Sommige mensen hebben schoon schip gemaakt door een eigen Fantoom Dood te ervaren, en hebben het aangedurfd de deur te passeren die jullie voor je Zelf hebben gecreëerd om Thuis te komen. Anderen kwamen op Aarde met verhoogde sensitiviteit om dingen erg snel te zien, te voelen en waar te nemen, wat hen tot healers maakte en waarmee ze in staat zijn verbinding te maken. Nu zijn er vorderingen in de mensheid en zelfs jullie fysieke lichaam verandert om die energie te integreren.
Een van de dingen waarover wij hebben gesproken is jullie zwervende zenuw, die ervoor zorgt dat je alles voelt. Heb je ooit instinctief op gereageerd? Heb je ooit een energie gevoeld waardoor je hart tekeer ging zonder aanwijsbare reden? Dat heeft allemaal te maken met je zwervende zenuw en zijn evolutie, daarom willen we de grotere reden waarom dit gebeurt met jullie bespreken.

Jullie verwijderen vele grenzen die jullie van elkaar gescheiden hielden, en dat is wat er gebeurt op de uitademing van god. Niet alle, maar veel van de uitdagingen die jullie in je wereld zien, zijn veroorzaakt door de uitademing van god of het zijn reacties daarop. Jullie ervaren dit thans met een evenwichtige mannelijk/vrouwelijke energie, ondanks dat jullie eerder in de polariteit dingen als tegengestelden zagen.

Er zijn nog steeds veel mensen die hevig verankerd zijn in de ene of de andere energie, in plaats van ze samen te voegen. Degenen die erg verankerd zijn in de mannelijke dominantie op Aarde reageren te sterk (ageren te sterk tegen veranderingen) en dat zien jullie in de chaos op jullie planeet.

Maart 2015

Jullie hebben de neiging om alles te polariseren en zeggen: “O, maar dat zijn zij. Wij zijn anders, want dat is alleen maar die club mensen.” Geliefden, herinner je dat het mensen zijn, ze maken deel uit van jullie en van jullie ervaring op Aarde.
Wij vragen jullie allemaal het grotere plaatje te gaan zien, en hoe jullie je kunnen verbinden op grond van de overeenkomsten die je hebt in plaats van alleen maar de verschillen te zien.

Het is enigszins tegen jullie natuur in, omdat jullie gekomen zijn met deze afscheidingsangst en het pretenderen van afscheiding van elkaar terwijl je de mensheid en je zelf ervaart. Het is tijd om te veranderen, geliefden, en dat is wat en nu plaatsvindt. Op grotere schaal is er een energieverandering in aantocht, en het zal enige tijd vergen om die verandering een plaats te geven.

We zouden willen dat we jullie een specifieke datum konden geven waarop de energie verandert en waarop iedereen zich beter voelt. Wat wij jullie zullen geven is een geschatte datum die met de evolutie van de mensheid te maken heeft, en dat is eind maart volgend jaar.

Een verandering om jullie Poorten naar Thuis te herstellen.

Als voorbereiding op die nieuwe energie her-evalueren jullie alles in je leven. Dit is waarlijk zo als het moet zijn, maar vergun het ons uit te leggen wat er gebeurt.
Dit gebeurt vanwege alle kansen die jullie hebben gecreëerd voordat je indaalde.
Veel zielen kwamen op Aarde met ongelooflijke gevoelige zwerfzenuwen om hun healingwerk te doen, ze worden er echter door overstelpt en dragen de energie van alle anderen ook al was het niet eens hun verantwoordelijkheid.

Vele van jullie hebben, indalend met deze verhoogde sensitiviteit, poorten naar Thuis geïnstalleerd. Wij noemen ze ‘Fantoom Dood’ want het vormt voor jullie de kans om je fysieke lichaam te verlaten en weer Thuis te komen. Jullie hebben omstandigheden, kansen en soms zelfs zaden van ongezondheid (lees dit als escape knoppen) in je eigen wezen geplant om dit proces te volbrengen.

Veel van jullie zijn healers, daarom denken jullie dat ziekte verkeerd is. Dat is het niet, geliefden. Vaak is het de enige manier om je geest te bevrijden uit dat lichaam.
Jullie hebben hier allemaal goed over nagedacht voordat je kwam. Wat er gebeurt tussen nu en eind maart 2015 is dat mensen overal ter wereld de kans hebben op de reset knop te drukken en naar Thuis te gaan. Veel mensen zijn moe en gefrustreerd. Als je voelt dat je alles hebt gedaan wat je kon doen, krijg je kansen om er uit te stappen.

Herinner je, geliefden, dat jullie op de planeet van de Vrije Keus zijn. Dit is op dit moment de enige planeet van de Vrije Keus met uitzondering van de tweede planeet die nu in aanmaak is. Het mooie daarvan is dat jullie dit alles kunnen veranderen, en indien jullie wensen te blijven, kunnen jullie je energie dit keer resetten.

Laat ons uitleggen hoe dat gaat en wat het teweeg brengt, niet alleen voor jullie maar voor je geest. Jullie geest draagt een bepaalde hoeveelheid licht energie die jullie vast hebben kunnen houden binnen je fysieke, dichte lichamen. Dat gaat veranderen, want er zijn nu zelfs fotonen aan het groeien binnen je lichaam.

Spoedig zullen jullie moleculaire – en microbiologie experts zelfs meer beginnen te bevatten omtrent de fotonen van het fysieke lichaam en hoe die kunnen gaan groeien. Het zal alles in jullie leven veranderen. Veel mensen zijn moe en kennen vrienden die er uit zullen stappen, maar dat is zoals het bedoeld was. Beschouw de dood - in welke vorm dan ook - niet als fout. Het zou gevierd moeten worden, geliefden, want het is de terugkeer van de geest naar Thuis.

Geliefden, jullie hebben zo’n ongelooflijke klus geklaard. Vele van jullie hebben vroege uitstappen georganiseerd; zij kwamen met zo’n gevoeligheid binnen dat ze kansen incalculeerden om zo snel mogelijk hier uit te stappen. Tussen vandaag en eind maart 2015 hebben jullie de kans die energie te resetten, nieuwe contracten aan te gaan en dingen aan het rollen te brengen.

Dit is niet de norm geweest sinds jullie in deze nieuwe energie stapten en opschoven naar dit nieuwe niveau van Licht. De hoog geladen fotonen deeltjes die elke dag de Aarde bombarderen, bieden een nieuwe ervaring op deze planeet.
Heel gewoon zullen enkelen onder jullie het gevoel hebben om er uit te stappen en zij hebben daar permissie voor, geliefden! Niemand gaat jullie vertellen dat jullie je missie niet hebben volbracht of dat je moet blijven. Dit is wat je kunt verwachten als je besluit te blijven.

Fantoom Dood.

Op enig moment in de komende paar maanden zullen jullie door het proces van een Fantoom Dood gaan. Misschien zal je hart stoppen op de operatietafel, en het zal erg duidelijk zijn dat het om een Fantoom Dood gaat. Anderen bevinden zich op een directer pad. Hun geest zegt: “Ga naar voren. Stap voorwaarts.” Als jullie bij deze kansen komen om naar Thuis te gaan, zullen ze erg snel voorbijgaan.

Het kan bijvoorbeeld een net-niet ongeluk in het verkeer zijn, waarbij je beseft: “Ik had wel dood kunnen zijn, maar ik mocht op mijn pad blijven.” En je blijft voortgaan, maar je zult het weten. Die kansen, geliefden, moeten eerder gevierd dan gevreesd worden. Jullie hebben ze gecreëerd voordat je in dit lichaam incarneerde. Ze maken deel uit van de contractuele afspraken die je met de Aarde maakte, en ze maken deel uit van je spel als mens op Aarde.

Je Leven Her-Taxeren.

We brengen dit ter sprake omdat de meerderheid zal kiezen te blijven!
Waar je ook voor kiest, het is niet goed en niet fout. Jullie leven op de planeet van de Vrije Keus en we eren jullie. Als je morgen al thuis komt, zal dat gevierd worden, maar het maakt niet uit hoe lang je blijft, geliefden. Het is aan jullie.

Vele van jullie worden opgewonden van de mogelijkheid meer licht en geest in je eigen voertuig te dragen terwijl je nog in belichaming bent. Wat gebeurt er als jullie door die Fantoom Dood gaan? Of ze nu ernstig zijn of een bijna-ongeluk in het verkeer, je leven zal hersteld/reset worden.

Als dat gebeurt, zullen jullie op je leven terugkijken en trachten het pad vast te stellen. Jullie zullen beginnen alles te her-inneren, je gaat dan door oude herinneringen en ideeën tot aan het weggooien van je oude fotoalbums. Je zult naar elk aspect van je leven kijken om het net zo te beleven als wanneer je naar Thuis overgaat, behalve dan dat er Thuis geen fotoalbums zijn.

Dat is het grootste verschil, maar het is precies wat jullie doen als je de Aarde verlaat; je her-oordeelt je ganse ervaring en je herinnert je elk moment. Je zult, als je naar Thuis gaat, beslissen welke aspecten afgerond zijn, en met welke aspecten je terug wenst te komen, of dat je alles bij elkaar compleet bent. Het is geheel aan jullie, want er is niemand die jullie oordeelt.

Jullie zijn op de planeet van de Vrije Keus die erg veel lijkt op Thuis, maar wij vragen je hier het zelfde te doen. Voor hen die blijven, doe exact hetzelfde. Kijk opnieuw naar alles in je leven… elke relatie, elke baan die je hebt aangenomen, het doel waarvoor je gekomen bent, en je passies, welke dat ook mogen zijn. Dit zijn de tijden om je weer te verankeren op Aarde.

Als je wenst te vertrekken zal je gevierd worden, en je zult het ook veel gemakkelijker vinden dan je dacht. De realiteit is dat de transitie naar thuis alleen moeilijk is als je niet weet wat je kunt verwachten. Als jullie je eenmaal bewust zijn van de transities worden het heugelijke reizen, een energie reis van de ene dimensie naar de andere.

De meeste uitdagingen in de transitie van het ene gebied naar het andere komen voort uit de angst waarmee men gaat. Wat gebeurt er als een schepper wezen in angst gaat? Dat is wanneer ze hun grootste angst scheppen en het vergt enige tijd voordat ze uit dat circuit komen. Voor hen die er aan gewend zijn, je gaat heel gemakkelijk en comfortabel over, dan ga je heel snel voorwaarts. Je komt weer Thuis en je acclimatiseert er.

Voor hen die achter blijven, durf het aan dit te ervaren door enige tijd alleen te zijn, want een ieder heeft daar behoefte aan. Jullie zullen het nodig vinden je plaats op Aarde opnieuw te waarderen, begrijpen waarom je in eerste instantie bent gekomen, en of dat doel nog geldig is of dat je een nieuw doel opnieuw vast stelt.

Tegelijkertijd hebben jullie een kans om elk aspect van je bestaan opnieuw te bekijken. Hoe je op elkaar hebt ingewerkt en de relaties die je hebt gecreëerd zullen op dit punt minutieus onderzocht worden. Wij zeggen jullie, geliefden, het is niet goed noch verkeerd. Enkelen onder jullie zullen zeggen: “Welnu, ik kan zien hoe ik een relatie kan hebben met mijn geliefde, mijn man of mijn vrouw. Maar hoie zit dat met kinderen? Hoe zal mijn relatie met kinderen veranderen?”

Het is erg simpel. Jullie verschuiven naar een geautoriseerde samenleving, daarom moet alles veranderen inclusief je relatie met je kinderen en de lange termijn verbintenissen die jullie zijn aangegaan. Dit zijn opwindende tijden, geliefden, omdat hun relatie met de Aarde ook verandert.

Het fysieke lichaam verandert.

Jullie beginnen grip te krijgen op de hogere waarheden van jullie menselijke ervaring. Het is een her-innering op velerlei terrein, omdat jullie geest niet van de stoffelijke dichtheid is; je geest is wie jullie waarlijk zijn.

Het is de kernpersoonlijkheid die jullie eonen lang droegen, en niet alleen op deze planeet. Nu hebben jullie ervoor gekozen dit besluit bewust te nemen in plaats van de Aarde en de mensheid weg te vagen, om dan weer opnieuw te beginnen. Jullie veranderen dit letterlijk van dag tot dag en wij zijn erg opgewonden om het waar te nemen.

Wij zien de uitdagingen waarmee jullie geconfronteerd worden en wanneer jullie je verloren voelen, maar wij zien ook wie jullie werkelijk zijn. Wij houden meer van jullie dan je denkt. Jullie hebben Al dat Is reeds verandert; nu hebben jullie de kans je energie te resetten en dingen hier in beweging te brengen om verder te gaan. Als een nieuw geautoriseerd mens zullen jullie veel meer van je eigen licht dragen en jullie zullen in staat zijn in die richting te evolueren.

Op dit moment, geliefden, zou iemand die volledig in zijn/haar LichtLichaam op Aarde zou treden, zou het erg uitdagend zijn omdat de collectieve frequentie van de mensheid daar nog niet aan toe is. Jullie zouden ontdekken dat het LichtLichaam gigantische gevoeligheden kent. Dat is de reden waarom jullie zoveel allergieën en soortgelijke uitdagingen ondervinden.

Jullie kampen inderdaad met vervuiling sinds jullie begonnen met fossiele brandstoffen te verbranden voor je industriële revolutie. Maar jullie hebben ook de bekwaamheid om dat te veranderen. Het fysiek lichaam verandert, het ervaart een sensitiviteitsniveau dat ongekend is. Momenteel is 20% van de mensheid allergisch voor gluten, iets wat jullie je allemaal gemakkelijk kunnen adapteren.

Aangezien jullie meer Licht in je lichaam integreren, zullen sommige van die zaken moeten veranderen en jullie kwekers beginnen hun gedachten hierover te veranderen. Jullie kruidenierswinkels hebben zich al aangepast aan de nieuwe behoeften van de mens. Er zullen er meer volgen en jullie zullen snelle veranderingen zien in deze periode.

Het Grootse Herstel der Mensheid.

Dit is een tijd van herstel, de grootse reset van de mensheid. De verandering van de inademing en de uitademing vindt nu plaats en dat is wat elk mens op Aarde ook ondervindt. Parallel hieraan hebben jullie de gelegenheid te blijven of te gaan als je daarvoor kiest. Niemand houdt jullie hier. Als je kiest om te blijven zal je alles herwaarderen en je daarin vrij voelen.

Jullie zijn van al je contracten verlost, ook al weten de meeste mensen dat niet.
Jullie maken nieuwe contracten op, dus heb het lef om bewuste contracten aan te gaan op jullie planeet. Als je iemand ontmoet met wie je aan gene zijde een contract bent aangegaan, zal er een natuurlijke manier zijn waarop het contract wordt ingelost. De meeste contracten zijn vrijgegeven, maar dat is frustrerend voor sommige mensen omdat ze een partner zoeken waarmee ze een contract hebben.

Wij zeggen jullie, geliefden, dat vele van hen nog gekozen worden; maar ze zullen niet meer dezelfde aantrekkingskracht als vroeger hebben. Zaken waarmee jullie in het reine moesten komen, zoals karmische contracten, zijn volkomen vrijgegeven zover als het magnetisme gaat.
Dat betekent niet dat je geen karmische band of iets dergelijks kan voelen als je iemand ontmoet. Je zou zelfs kunnen wensen het uit te zuiveren, maar dat is aan jullie. Moet het gebeuren om succes te hebben op Aarde?

Geliefden, jullie hebben al succes op Aarde. Daarom zijn wij hier om dat met jullie te delen. Jullie hebben het Spel gewonnen en nu bouwen jullie een heel nieuwe Aarde. Wij zijn ongelooflijk opgewonden omdat deze Aarde veel meer in harmonie zal zijn met Thuis, in harmonie met waar jullie vandaan kwamen. Het schenkt jullie het vermogen meer dan ooit je scheppingskracht vast te houden.

Wij zeggen jullie, vrienden, dat de voortgang terug naar het LichtLichaam voor de hele mensheid, erg moeilijk kan zijn voor enkelen. Help die anderen, want dat is waarvoor je op Aarde bent gekomen en waarom vele van jullie nu hier zijn, in dienstbaarheid aan de grote transitie en de reset van de mensheid.

Jullie denken dat we jullie gadeslaan van bovenaf, wij zijn eigenlijk niet boven. Het is fascinerend dat jullie denken dat wij boven zijn omdat de hemel niet boven is, die is overal! Jullie snappen dat wanneer je als kind ontwaakt in een fysiek lichaam en op je rug ligt of opgetild wordt door een ouder. Omhoog kijkend om de wereld te ontwaren, verkreeg je alle goeds van boven.

Jullie zijn zulke wonderbaarlijke wezens. Wij kunnen niet wachten om te zien waar dit nieuwe spel toe leidt. Wij zijn vlak achter jullie en proberen de hele weg deuren gemakkelijk voor jullie te openen, we proberen je leven ene beetje gemakkelijker te maken. Jullie hoeven niet een pad te banen zoals je deed in de oude energie. De weg van de minste weerstand zal heel snel verschijnen. Sta dat gewoon toe.

Laat de dingen los waaraan je hecht om het vasthouden zelf, en sta je zelf toe te resetten en opnieuw te positioneren. Dit is een nieuwe wereld en jullie maken er zeer veel deel van uit. Het is uit de grootste eerbied dat we jullie vragen elkaar met respect te bejegenen. Voed elkaar op elke denkbare manier. Besef dat het een gloednieuw spel is waaraan je deel neemt. Spel goed samen.

Espavo.
Dit is een groet uit de vroeg-Lemurische periode: “Dank je wel dat jij je macht oppakt.”

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com

Geen opmerkingen: