maandag 7 juli 2014

De Energieën van Juli 2014-Jennifer Hoffman

  • In de voorspellingen voor 2014, die je hier kan lezen , schreef ik dat de tweede helft van 2014 heel anders zou zijn dan de eerste, en die periode begint op 1 juli.
    Het hoort er dan ook bij dat de maand begint met Mercurius die direct gaat lopen, en in juli zullen Mars en Saturnus allebei hun lange retrogrades beëindigen, en vier planeten zullen van teken veranderen. Dat is veel activiteit voor één maand, maar we zijn er klaar voor, niet? Juli zal de deuren openen voor verandering, loslaten van veel stagnerende energie en zal ons uitnodigen om de veranderingen en transformatie aan te vatten die we al lang wilden doen. Die tijd waarop we hoopten en wachtten is nu hier. Al wat we hoeven te doen is beslissen wat we met de energie gaan doen.
    Het verschil tussen verandering en transformatie – op energetisch level – is groot. Met verandering vervangen we gewoon het ene door het andere, op dezelfde manier als we elke dag van ondergoed wisselen. Met transformatie gaan we voor een volledige make-over, zodat zelfs de mensen die ons goed kennen ons niet langer herkennen. We hebben nu de kans op transformatie – zijn we bereid om die te nemen en een nieuwe versie van onszelf te worden? Dat is waartoe we uitgenodigd worden en waartoe we gedwongen worden, maar hoezeer we ook zeggen dat we dit willen, het engagement ertoe opnemen en aflijnen op en integreren van de energie zijn heel wat anders.
    Laten we eerlijk zijn, dit is voor niemand een makkelijke periode geweest, vanaf de vroege jaren ’90 tot de eerste jaren van 2000. Mijn leven heeft moeilijke en onverwachte wendingen genomen in die periode, en ik weet dat voor jullie hetzelfde geldt. Ik heb bij momenten zo hard geprobeerd om veranderingen door te voeren, maar het was niet het moment, de dingen zaten niet juist, ik had andere dingen te doen waarvan ik me niet bewust was, en werk te doen dat me stevig gegrond hield op een plek waar ik niet wilde zijn. Maar mijn wensen leken niet zo belangrijk te zijn als de taak op zich en dit is tot nu onze ervaring geweest.
    Er is niets dat ons nu nog tegenhoudt, behalve misschien het ongemak dat voortkomt van plots vrij te zijn na een lange tijd van belemmering. Het kan wat tijd vragen om te leren de missies die zo lang ons levensdoel waren los te laten, maar die willen even graag losgelaten worden door ons als omgekeerd. Alles zoekt nu naar transformatie, en we zullen waarschijnlijk niet hoeven te vragen waar we precies moeten loslaten, want het zal vrij duidelijk zijn, in de vorm van situaties en relaties waarop we niet langer afgelijnd zijn of mee resoneren.
  • Onze handen en harten, die zo gewend zijn om zware lasten van healing te dragen, zijn nu vrij om andere wegen te zoeken. Kunnen we loslaten wat volgens ons ons levensdoel en zielsmissie was, en kunnen we ons toestaan om in een nieuw doel te stappen dat onze vreugde dient? Verandering hangt in de lucht, maar het is de belofte van transformatie op zielsniveau die onze ware weg is. Als we afgelijnd gaan worden op de nieuwe energie, gaan we moeten bereid zijn de nieuwe versie van onszelf te worden, te herverbinden met de volledige omvang van onze kracht die we ontkend hebben in onze dienstbaarheid aan onze healingmissie en dit vereist eerst transformatie, en dan onze acceptatie van de veranderingen die van daaruit zullen voortkomen.
    Hoe voelt het om niet langer een healer te zijn in elke situatie? Welke soort relaties kunnen we hebben wanneer onze allereerste intentie is gediend te worden op ons level van dienstbaarheid, om in gelijke mate te ontvangen wat we zo vrijelijk geven aan anderen? Dit is een van de dingen die we moeten aanpakken wanneer we juli ingaan, en ook een nieuwe fase van onze individuele en collectieve reis beginnen.
    Diegenen onder ons die geleund hebben op anderen om de last van hun pijn te dragen en om hen te healen, zullen nu moeten leren dit zelf te doen. Zij die anderen hebben ondersteund en bij momenten dit level van mede-afhankelijkheid hebben aangemoedigd, zullen ontdekken dat ze de tijd noch de energie meer hebben om dit nog verder te doen. De tijd van de Geslachtofferde Healer is voorbij, net als de tijd van de Licht Werker. We zijn nu Bakens van Licht, die ons licht stralen vanuit onze eigen ruimte van vreugde, vrede, liefde, vervulling en overvloed, zodat anderen kunnen zien wat het is om te leven vanuit een staat van zijn die geheald, heel en compleet is. We zijn betere healers wanneer we anderen aan hun kracht herinneren, in plaats van medelijden te hebben met hun pijn. We zijn ook betere healers wanneer we gelukkig zijn en in vreugde leven, dan wanneer we lijden en worstelen met energie die niet de onze is. De aarde en de mensheid willen niet onze pijn voelen, ze willen weten dat er een alternatief is en kijken naar ons om het portaal te zien waar ze zelf doorheen moeten.
    De thema’s van juli zijn: uitgebreid, geënergetiseerd, verlicht en geëvolueerd, doordat we
    • ons vermogen en bereidheid uitbreiden om energie op nieuwe levels van frequentie en vibratie ontvangen en vasthouden
    • geënergetiseerd zijn door ons nieuwe doel en onze nieuwe missie, en we de nieuwe energie gebruiken om een nieuw leven en manier van zijn te creëren die ons dienen en die we fijn vinden
    • ons licht als bakens van geïnspireerde transformatie voor anderen laten schijnen
    • evolueren naar een nieuwe hogere frequentie van zijn
    We gaan ook kansen krijgen om onze dromen in verband met relaties te vervullen, omdat deze nieuwe energie partnerschappen nodig heeft, op alle levels, en dat houdt in het creëren van liefdevolle, vervullende, romantische relaties met
    partners die lieve zielen zijn (geen soulmates of karmische partners meer), en die ook klaar zijn voor relaties die beginnen op een gelijkwaardig level van volledigheid en healing.
  • Kan het nog beter dan dat? Na maanden en jaren van wachten, denk ik dat we er eindelijk zijn, en ik kijk uit naar de beweging en transformatie, net zoals jullie.
Heb een prachtige maand.
door Jennifer Hoffman
vert. Fran Tielemans

Geen opmerkingen: