vrijdag 26 april 2013

Vrijheid door overgave.. - Maansverduistering 25 april 2013 - Yvonne Weeber

Lieve mensen,
Op dit moment is er een krachtige maansverduistering gaande in het transformerende teken Schorpioen.  De volle maan in het teken van loslaten staat tegenover de Zon in het vasthoudende teken Stier. De As Schorpioen/Stier gaat over destructie of constructie, vasthouden of loslaten, zekerheid of onzekerheid… Kiezen we voor veiligheid of durven we nu echt voor vrijheid te gaan kiezen. Niet dat we allemaal op eens alles en iedereen los zouden moeten laten.. .. nee!!! Kiezen voor vrijheid betekend ook echte intieme relaties aan te durven gaan en kwetsbaar durven zijn. Verbindingen aangaan met mensen, in je werk, maar vooral in verbinding met je zelf. Verbindingen vanuit een bewuste keus. 

De maan staat samen met Saturnus die sinds oktober vorig jaar in schorpioen staat. Saturnus daar vraagt ons al maanden om alles wat niet “echt”is los te laten. Om in alles eerlijk te worden en open.  Wanneer je diepe, echte relaties hebt, dan worden ook alle schaduwkanten naar boven gehaald. Wanneer we echt kwetsbaar durven te zijn, laten we ook onze minder leuke kanten zien. Onze onzekerheden, woede, boosheid, jaloezie, angsten… dan mag alles er zijn. Wanneer we niet ëcht”zijn, kiezen we voor zekerheid. We laten alles ongemoeid en gaan conflicten uit de weg.  We passen ons aan en verlangen van de ander dat die dat ook doet. Wanneer we te vasthoudend zijn en blijven komt de energie van de schorpioen die destructief wordt waardoor we wel los moeten gaan laten! 

Van oud naar nieuw
Dan komt Saturnus, deze keer niet zo zeer als beperker, maar als ons geweten. Saturnus coacht ons door deze pittige periode heen terwijl we met één been in de nieuwe energie staan en met het andere in de oude. De nieuwe tijd vraagt om openheid en transparantie in alles en van iedereen! Dat is ook wat we willen, ook al worden we nog steeds ook met de overlevingstrategieën geconfronteerd van geen openheid en controle. We weten precies wanneer we niet trouw zijn aan onszelf!
In alle relaties, maar vooral in intieme relaties, met partners, maar ook familie en vriendschappen,  graaft Saturnus steeds dieper naar de schat die verborgen ligt in het onbewuste ( de maan). Daar liggen de verborgen emoties en schaduwkanten.. de vraag is of jij durft te laten raken… Durf je kwetsbaar te zijn? Met Saturnus daar worden we geraakt tot op het bot. Tot ons masker er voor altijd afgaat en we kwetsbaar en open durven te zijn. Doen we dat niet, dan is de relatie gedoemd om te mislukken. In de nieuwe energie kunnen we geen maskers meer dragen.    

Overgave
De Zon staat samen met Mars. Mars is oorspronkelijke de god van de oorlog en heeft twee manen, Phobos (angst) en Deimos (schrik). Dat kan ervoor zorgen dat we bewuste(Zon) keuzes mogen gaan maken die angst en schrik oproepen.  Welke onzekerheden bij ons naar boven roepen die we liever uit de weg gaan. Maar ergens diep in onszelf willen we die vrijheid, is dat een levensdoel. Dus roepen we onze innerlijke held (zon) aan die de moed heeft (mars) om de weg naar vrijheid op te gaan en de draken te verslaan die hij onderweg tegenkomt. Dat doet hij met overgave! De noordknoop (levensdoel) loopt al vanaf eind vorig jaar door het teken schorpioen. We kunnen ons de vraag stellen: Wat is het wat je nu mag los mag gaan laten? Waar mag je in overgave gaan? Wat weerhoud je om in overgave te gaan??Overgave in liefde, in seksualiteit, in compassie, in communicatie.. Overgave is er gewoon Zijn!Welke weg gaat jou Held? Waar heb je moed voor nodig? Waar ben je het bangst voor?  

Overgave is het sterven van ons oude ik je..   het oude ik je, wil graag alles onder controle houden. Wil het laten zoals het is. dat is veilig, dat kennen we. We weten hoe het gaat, hoe het smaakt en wat er gaat komen..Willen we in Vrijheid leven, weten we niet wat er komen gaat. Nemen we risico’s want vrijheid gaat over het onbekende.  Deze maansverduistering laat ons zien waar we nog te vasthoudend zijn en waar we los mogen laten. Vrijheid door overgave..
Harte groet,

Yvonne

Ps a.s. zondag 28 april geef ik een lezing over Astrologie op de Light spirit beurs in Scheveningen.
Op 12 mei geef ik een gastworkshop bij Marcia Sanders in Amsterdam. Deze workshop gaat over o.a. Maria Magdalena kijk op www.artofloving.nl

Je bent vrij deze nieuwsbrief door te sturen. Gebruik van de tekst graag met bronvermelding.   
http://www.joyhappiness.nl

Nieuwe Aarde Energieën - April 2013 - Celia Fenn

Aartsengel Michael 

Galactische Herverbinding en Galactische Menselijke Evolutie 2013 en Daaraan Voorbij…. 

Geliefde Familie van Licht, in deze tijd van intense Verschuiving en verandering, en Opkomsten, voelen jullie de Turbulentie van de Geboorte van de Nieuwe Galactische Mens binnenin de Nieuwe Gouden Roos Galaxy. Jullie raken gewend aan de Nieuwe Energieën en de Frequenties van de Nieuwe Werkelijkheid. Wij zouden graag tegen jullie willen zeggen dat het omgaan met deze Nieuwe Werkelijkheid zeer Gemakkelijk is als jij je slechts Eén ding Herinnert - dat Alles Energie en Frequentie is!

Het Gaat Allemaal Over Frequentie!

Het vinden van jouw handelswijze in deze Nieuwe Werkelijkheid en het vinden van Vreedzaamheid, Harmonie en Overvloed is een Eenvoudige Kwestie van Frequentie. Het is een kwestie van het op één lijn komen met en Resoneren met de Frequentie van Goddelijke Liefde en Goddelijk Medeleven, de Frequentie van Goddelijke Creatieve Intelligentie dat vanuit het Goddelijke Hart stroomt.

Dit is niet iets waar jullie hard voor moeten werken om te bereiken, of waar je voor moet studeren, of om ervoor te lijden om goed genoeg te zijn. Je hoeft jezelf niet te genezen of blokkades te verwijderen, het is jullie geboorterecht en je moet eenvoudig een Keuze maken en Erin Stappen! Het is een Frequentie die Binnenin Jou is, en je moet het eenvoudig binnenin jouw Hart vinden en jezelf op één lijn met deze Frequentie brengen.

Al het gedachten "gebabbel" over verwondingen en gevallen te zijn en geblokkeerd en "niet goed genoeg" te zijn, is eenvoudig jouw geest die probeert om een onvermogen te rechtvaardigen aangaande het op één lijn te brengen met de Frequentie van Vreedzaamheid en Overvloed, alsof het zeer moeilijk te bereiken zou zijn. "Er moet iets niet helemaal in orde met mij zijn", zegt het, en spendeert dan tijd proberend uit te vinden wat dat "niet helemaal in orde" is. Geliefden, er is niets "niet helemaal in orde" wanneer je uit de Frequentie vandaan valt. Veroordeel jezelf niet, vind jouw weg eenvoudig ernaar terug! Stop! Haal adem! Grondvest jezelf, verbindt je met jouw Hogere Aspecten, en keer terug naar de Frequentie van Vreedzaamheid en Overvloed. Het is er voor Jou/Jullie!

Dus, zou je kunnen vragen, wat is deze Frequentie van Vreedzaamheid en Overvloed, en hoe maak ik deze verbinding?

dinsdag 23 april 2013

'Scheppen in de nieuwe tijd' - Manuela van der Knaap

De inhoud extra nieuwsbrief april 2013 van Inzichten.com:
  • Nieuw artikel: 'Scheppen in de nieuwe tijd'.
21 december 2012 zijn we in een nieuwe tijdperk in gegaan. We zijn rond die datum door een soort brandpunt heen gegaan. Het oude is er nog (om te worden losgelaten) en het nieuwe mag ontdekt worden. De nieuwe energie heeft een andere basis dan de oude, de wetten zijn als het ware anders. We zijn nu in een ruimte aangekomen waar wij Scheppers zijn, maar vanuit het ego en ‘de mind’ gedragen wij ons als bedelaars. In dit artikel kun je meer lezen over de veranderingen van de oude naar de nieuwe manier van Scheppen. 

17e graad schorpioen


Beeld
‘Voor de ingang van zijn huis geeft een man, als harlekijn gekleed, een aalmoes aan een bedelaar rechts in het beeld. Aan de linkerzijde van de opening staat op een lage pilaar een steen met facetten. De top is afgeknot. De steen straalt naar drie kanten oranjerood licht.’ (omschrijving van het beeld uit het boek van Koppejan ISBN 90-202-1670-8)
Het beeld dat astrologisch hoort bij de gecorrigeerde noordelijke maansknoop is van de 17de graad Schorpioen. (transits=nu, maar ook in de horoscoop van de maans- en zonsverduistering 15-4-2013 om 20:57 Greenwich en 10-5-2013 om 1:28 Greenwich) 
Kruispunt
We zijn op dit moment bezig met de integratie van het oude en het nieuwe. We zijn nu op een kruispunt aangekomen waarin veel samen wil komen. Het ‘moeten’ en dat wat van buitenaf gevraagd wordt en het ‘zijn’ en dat wat van binnenuit al is en wil uitstromen en tot stand wil komen. In de nieuwe ruimte waar wij nu bestaan zijn andere wetten. We zijn nu in de ruimte van het Schepper zijn aangekomen en mogen leren hoe hierin te bestaan. Vaak trekt het ‘heilige moeten’ ons uit onze zijns stroom. Heel praktische zaken als geld, zorg voor mensen om ons heen, de kinderen, ouders. He, nog ff gauw dit doen en nog ff gauw dat doen en dan ga je net ff gauw je grenzen over en ben je uit verbinding geraakt met je zijn en je binnenkant, je intuïtie. Het grotere plaatje laat zien dat er een integratie wil plaats vinden tussen deze twee uitersten.
Stoffelijke
Op dit moment zijn het stoffelijke (moeder aarde) en het geestelijke (bron) tot op de hardste lagen aan het integreren. In het beeld van de 17de graad van Schorpioen (zie boven) staat de rood uitstralende edelsteen hier symbool voor.  Er is dus wel degelijk een fysieke component waar we rekening mee te houden hebben. Het gaat om het harmonieus bij elkaar brengen van deze twee zo verschillende componenten. De aarde heeft met haar natuurwezens in haar basis het functioneren vanuit cycli, dit zijn cycli waaruit creaties organisch tevoorschijn komen. Deze cycli mogen een nieuwe plaats in gaan nemen in het totale nieuwe scheppingsproces. Als er bewust wordt omgegaan met de heilige componenten van onze moeder Aarde en haar wezens en ons lichaam, door dat bewust mee te nemen in het Scheppingsproces, te zien en te benoemen, kan het proces van Scheppen versnellen en tot manifestatie komen. Ons hart doet dit al automatisch en eert alle verschillen en verbindt ze met liefde, maar de wil, ons ego en het verstand moeten ook opnieuw hun plek in dit proces innemen.

zondag 21 april 2013

~Meteorieten - De Zaden van het Leven~ - April 2013 - Steve Rother

Wie Bouwden de Piramides?

April 2013 / Steve Rother

(Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ http://lightworker.com/beacons/2013/2013_04-SeedsofLife.php

Elrah kwam eerst nog even een paar seconden door en liet een brede glimlach zien, waarna hij weer verdween)

De Opzichter van de Tijd

Groeten van Thuis, dierbaren, Ik ben de Opzichter van de Tijd en mijn broeder is degene die gek is, ja, dat is hij en ik houd zeer toegenegen hem. Welkom, dierbaren, Ik ben, De Opzichter van de Tijd. Ik wens jullie vandaag een beetje op een reis mee te nemen en een paar dingen uit te leggen die plaats hebben gevonden op de planeet Aarde, maar jullie moeten ook aandacht schenken aan waar jullie in de tijdlijn zijn. Er was een zeer belangrijke kritieke massa die plaats moest vinden voordat ik kon beginnen om ook maar iets van deze informatie vrij te geven en dat nu op diens plaats is. Het was een kritieke tijd voor de mensen; de gehele mensheid is door dit ongelooflijke portaal heengegaan welke begon op 12 December en zich helemaal uitstrekte naar 21 December 2012, en jullie kwamen aan de andere kant van dit portaal weer tevoorschijn je onbewust zijnde over wat er veranderd was. Vandaag, wens ik met jullie enige van de effecten te delen van het portaal waar jullie doorheen gegaan zijn in/naar jullie nieuwe wereld, waartoe jullie nu proberen je te acclimatiseren. Elrah wilde binnenkomen en zijn glimlach met jullie delen zodat jullie je zouden herinneren om het leven een klein beetje gemakkelijker te nemen, een beetje meer comfortabel.

De Universele Mens

Dus, waarom regent het nu meteorieten? Heeft iemand zich dat afgevraagd? Ik wens jullie daarover te vertellen omdat er veel gaande is op de planeet Aarde dat tot nu toe niet gedeeld kon worden. Dus, welkom aan alle Aardebewoners en ik zeg dat gekscherend omdat niemand van jullie van de Aarde komt - niet één van jullie. Jullie begonnen allemaal ergens in een ander deel van het universum, een andere dimensie van tijd en ruimte in volmaakte verbinding waar alle elementen daar voor jullie waren om het leven in de één of andere vorm te ervaren. Vele keren hebben jullie naar Thuis gekeken en opgemerkt hoe de spirits van Thuis diverse persoonlijkheden schijnen te hebben. Ik zal zeggen dat als spirits, we feitelijk veel meer divers zijn dan zelfs de mensen. Jullie onderzoeken momenteel Mars meer van nabij omdat nu jullie technologie jullie daar naartoe brengt en jullie in staat zijn om meer van Mars te bestuderen, jullie zuster planeet. Momenteel zoeken jullie wetenschappers wanhopig naar wat voor vormen van leven dan ook of leven dat voorbij is. Het zal een beetje aan tijd nemen, maar zij zullen het vinden. Jullie zullen leven ontdekken maar wat jullie niet zullen weten is dat het jullie leven is, want het was gebruikelijk dat er menselijk leven op Mars was. Veel van wat jullie mens noemen is een sjabloon dat op vele plaatsen door het universum heen bestaat. Jullie zullen behoorlijk teleurgesteld zijn als een ruimteschip feitelijk op jullie planeet land en er iemand uitkomt en zij er net zo als jullie uitzien. Jullie zullen zeggen, "Oh, nee. Jullie moeten van net om de hoek zijn. Jullie kunnen niet van de andere kant van het universum zijn. Alsjeblieft, stuur de persoon met de kleine grappige antennes op z'n hoofd naar buiten,"omdat jullie dus gewend zijn te denken op deze vreemde manieren. Kijk naar jullie eigen reflectie in de lucht, dierbaren, en jullie zullen beginnen het te zien.

vrijdag 19 april 2013

Weerbericht over Fysieke & Emotionele Symptomen van April 2013 - Children of Light

Wanneer je April binnengaat zal je eigen Schaduw naar boven komen. De hartchakra door de hogere wil naar binnen gebracht zal je op een plek van neutraliteit plaatsen, wat eerst door leegte, rust en stilte geïnterpreteerd is.

Dit is angstig voor je eigen ego. Het lijkt alsof “niemand thuis is.” Afleidingen werken niet… en het nieuwe is nog niet ontwikkeld. Het kan daarom aardig schrikachtig zijn voor de lagere overlevingszelf.

“Deze maand lijkt misschien leeg, waar de ziel zich voorbereidt op het begeleiden van de "zoeker op de drempel." Dit kan een strijd creëren tussen oude gehechtheid aan de buitenwereld wanneer de ziel probeert de geest te verstillen voor het bovenkomen van de waarheid van je innerlijke Zelf.
Er zullen veel testen van het oude zijn, alleen maar om "nogmaals" te proberen die bekende hit of afleiding te krijgen.

Er is ZOVEEL meer Zelf die vanuit stilte wacht om boven te komen maar je moet onderhandelen en leren je comfortabeler te voelen in je stille zelf, meer intuïtie toe te laten en diepten van je zelf naar boven te laten komen.

Dit is een uitdaging voor narcistische angst wat zich zorgen maakt dat mijn behoeften elkaar niet zullen ontmoeten… dat het beroofd en niet vervuld wordt. Dit is een periode om je bewuste volwassene Zelf te stimuleren, voeden en verbinden met bereidheid voor wederzijdse steun… om jezelf gemotiveerd te houden en laten zien wat is na deze essentiële fase van AfBraak.

Laat de leegte toe wanneer je jezelf voedt in het nieuwe begin en bewuste mogelijkheden. Dit is de Tuin van Gethsemane, waar de leraar helemaal alleen werd achtergelaten om het begin van Zelf te vinden.

Er zijn een aantal dingen die je kunt verwachten in deze vier maanden van Afbraak.
De andere zijde is een plaats waar je al eerder bent geweest voor de tijd dat je werd geboren, wat zo vreugdevol zal zijn als je bewust wordt. En wanneer je besluit bewust in je bewustzijn te staat, jouw toenadering naar de deuropening van herinnering.

We danken je dat je ons met jou laat delen en als we jou de meest vreugdevolle vrijheid geven, vragen we jou het vermogen te hebben je te herinneren dat we elkaar lief hebben.

- Gabriël

Het Doorkruisen van de Opwaartse Doorgang Naar de Toekomst - Ronna Herman

Doorgegeven via Ronna Herman, LM-04-2013

Geliefde meesters, Ik begroet jullie op deze glorieuze dag en stuur naar jullie toe, via deze overdracht, grote golven van liefdevolle energie en woorden van aanmoediging om jullie in de wonderbaarlijke tijden van overgang te ondersteunen. Velen van jullie denken, "Zij lijken mij niet zo wonderbaarlijk toe. Wat is het dat ik verkeerd doe? Ik ben niet waardig genoeg om voorwaarts te gaan, af te studeren, en om verlicht te worden zoals je hebt beloofd. Zal ik achtergelaten worden? Waarom schijnt mijn wereld zo chaotisch, in zo'n beroering te zijn? Waar is de vreedzaamheid en de vreugde waarvan je zei dat die aanstaande zouden zijn?" Laat mij jullie geest geruststellen en jullie helpen het proces te begrijpen. Jij zult niet falen. Jij bent precies waar je zou moeten zijn - jij bent volmaakt zoals je bent. Je hebt alle hulp en alle antwoorden op jouw problemen die je nodig bent, als jij jouw Hogere OverZiel Zelf toestaat jou te Overlichten terwijl je ernaar streeft om jouw emotionele, mentale en fysieke lichamen te verfijnen. Wij vragen jou om ons uit te testen. Geef ons alsjeblieft toestemming om jou te begeleiden en te inspireren, en door dit te doen zal je de machten van de Hemel achter je hebben staan.

Dappere harten, jullie kunnen alleen falen als je geen inspanning maakt of als je het opgeeft. Als je langzaam en vertrouwensvol ernaar streeft om hart-gecentreerd en Ziel-geconcentreerd te blijven, zal je ontdekken dat je geleidelijk aan, maar zeker, steeds meer Wilskracht en Godsbewustzijn verkrijgt. Jullie leren om een voortdurende stroming van Adamantine Deeltjes van Scheppers Licht in stand te houden vanuit het voor- en achterportaal van jullie Heilige Hart. Nu vraag ik je om jouw bewustzijn naar buiten te richten, weg van jezelf en jouw kleine beeld van de werkelijkheid. Veronderstel een uitgebreid besef: stel je voor dat jij je leven overziet en de levens van diegenen rondom jou heen vanuit onze waarnemingspost, jou het vermogen gevend om het panoramische overzicht te zien van wat er zich van moment op moment voordoet. Kijk terug over jouw jaar - over diverse jaren - en maak een inventaris op. Heb je geen grote schreden gezet. Ben je niet veel wijzer, meer medelevend en een meer verlichte persoon? Kan je de volmaaktheid niet zien of op z'n minst de rechtvaardigheid welke zich in jouw verleden voorgedaan heeft? Ben je niet sterker en wijzer voor jouw beproevingen en tests op de weg? Observeer diegenen die in jouw nabijheid zijn. Zijn zij vooruit gegaan en hebben zij hun besef/bewustzijn uitgebreid, of zitten zij nog steeds vast in de tredmolen van daadloosheid, verstrikt en angstig in hun tunnelvisie zienswijze van het leven? Tijdens dit proces, dierbaren, probeer niets als goed of slecht te zien of te oordelen, zie het zoals het echt is: een kwestie van gebalanceerde of ongebalanceerde energie. Focus je op dat wat gebalanceerd en harmonieus in jouw leven is, en bekijk dan of je die energie niet uit kunt breiden in/naar de gebieden van onbalans.  

Vele kleine kwesties van jouw ego-persoonlijkheid houden jou gevangen in situaties die gemakkelijk opgelost zouden kunnen worden als je bereid bent om de behoefte los te laten om gelijk te hebben of vol eigendunk te zijn. Is het de pijn en de disharmonie waard? Als een situatie aan jou gepresenteerd wordt, schijnbaar van uit het niets, een situatie waarin iemand ernaar zoekt om jou te domineren of te controleren, of iemand in jouw leven schijnt diens gedrag plotseling radicaal veranderd te hebben, beschouw het dan als een geschenk. Velen van jullie zullen zeggen, "Wat heb ik gedaan dat ik dit tot mezelf aangetrokken heb?" 

Wees Standvastig, Geliefden - Ronna Herman

Aartsengel Michaël via Ronna Herman 

vertaald uit het Engels door Fabienne Fooij 
Maart 2013

Geliefde meesters, wat wij Heilige Adem noemen bestaat uit de normale derde/vierde-dimensionale lucht met zowel zuurstof als Prana, de lucht/ether van de derde en vierde dimensie die ook de Adamanten Deeltjes van ScheppersLicht bevat. De omvang en de kracht van deze Goddelijke Deeltjes nemen toe bij elk hoger niveau van bewustzijn dat jullie bereiken. De krachtige Oneindigheidsademhaling opent de paden die naar de multidimensionale niveaus van Scheppersbewustzijn leiden. Jullie innerlijk perspectief zal zich automatisch verbreden naarmate jullie geleidelijk aan jullie manier van denken en waarnemen veranderen.

De lus die je op de Inademing van de Oneindigheidsademhaling maakt gaat door de Medulla Oblongata heen, door de achterzijde van het hoofd naar buiten, en omhoog, je ZieleSter in. De Adamanten Deeltjes van ScheppersLicht die jullie hebben ingeademd via het achterportaal van jullie Heilig Hart zijn geprogrammeerd om een bepaald aantal Levenscode Zaadatomen van jullie Overziel-Hoger Zelf te integreren wanneer de Heilige Adem door jullie ZieleSter gaat. De Uitademing gaat door de Stuitchakra heen en gaat het Kundalini Zaadatoom binnen dat zich in de stuitchakra bevindt. Afgemeten porties van de Adamanten Deeltjes die zijn opgeslagen in de Stuitchakra worden aan de Heilige Adem toegevoegd, en dit proces wordt overzien door jullie Overziel-Hoger Zelf. De Adamanten Deeltjes van Licht die in de Stuitchakra zijn opgeslagen zijn uniek, want ze zijn al voorgeprogrammeerd met een aantal van jullie speciale talenten, eigenschappen en kwaliteiten uit vorige levens. De Heilige Adem gaat vervolgens aan de voorzijde van het fysieke voertuig terug omhoog en gaat dan automatisch het lichaam daar binnen waar zich jullie kristallijnen Stiltepunt Zaadatoom bevindt. Dit Zaadatoom werd ontworpen om deze LichtDeeltjes van hogere frequentie aan te trekken, te integreren en vast te houden. Het zou een opvangcentrum genoemd kunnen worden, want het is rechtstreeks verbonden met jullie Heilig Hart. De Adamanten Deeltjes van Licht worden dan in jullie Heilig Hart getrokken om door jullie zaadgedachten en intentie te worden geactiveerd. Deze geprogrammeerde Adamanten Deeltjes zijn dan klaar om te worden uitgeademd in jullie Twaalf-Stralen-ScheppersWiel, en tevens de wijde wereld in. Een bepaald deel zal ook de Wereldpiramide en andere piramiden van Licht van jullie keuze instromen.

De Pijnappelklier zou een Lichtfilter voor de hersenen kunnen worden genoemd. Het chakra-systeem is ontworpen om de juiste trillingsfrequenties aan te trekken en het lichaam in te filteren – frequenties die door de Aartsengelen naar ons uitgeSTRAALd worden en de eigenschappen, kwaliteiten en deugden van elke afzonderlijke Straal bevatten. Er is een complexe formule bestaande uit een breed scala van frequentiepatronen die voortdurend de menselijke aura binnendringen, en die vervolgens naar de klieren in het fysieke lichaam worden getransporteerd. Jullie begrips- en bewustzijnsniveau zal bij elke download van energie van hogere frequentie hoger worden.

Wanneer jullie eenmaal toegang hebben verkregen tot jullie Heilig Hart en jullie je Zonnekrachtcentrum hebben geactiveerd, begint het Nulpunt of Stiltepunt Zaadatoom in jullie Zonnekrachtcentrum jullie reserve van kosmische energie op te slaan. Wanneer jullie een Zelf-Meester en een bewuste medeschepper worden, zullen jullie toegang hebben tot een oneindige hoeveelheid Adamanten Deeltjes om in jullie creatieve activiteiten te gebruiken en om met anderen te delen. Het HEILIGE WITTE KOSMISCHE VUUR, de Adamanten Deeltjes, die je als ontwaakte Zelf-meester aantrekt, moet voortdurend circuleren. Slechts een bepaalde hoeveelheid, zoveel als geschikt is voor elke Ziel om op hun huidige niveau van ver-LICHT-ing te integreren, kan in het fysieke voertuig worden opgeslagen. De rest moet de wereld van vorm in worden geSTRAALd. Volwassen spiritualiteit is geen onbewuste ervaring. Jullie moeten ernaar streven om een zelfvoorzienende goddelijkheid te ontwikkelen waarbij jullie voortdurend de rijke Pranische Adem van Leven / Adamanten Deeltjes van ScheppersEssentie inademen. Door dit te doen, zullen jullie via de Achtste Chakra, jullie ZieleSter, en via het achterportaal van jullie Heilig Hart geestelijk voedsel beginnen te ontvangen van de Rivier van Leven.

zondag 14 april 2013

Leven in twee werelden..kosmisch Weerbericht - Yvonne Weeber

Lieve mensen…
Vandaag de eerste nieuwe maan na de Lente equinox. Na, zoals het lijkt maandenlang in een soort cocon te hebben gezeten en onze aandacht steeds dieper en dieper af mocht dalen in de meest diepe innerlijke duisternis, lijkt het alsof het als of het licht door de breuklijnen van de oude structuren heen breekt. Niets is meer hetzelfde.
Geen vriendschap, geen relatie, werk, maakt niet uit wat, niets is meer hetzelfde. Door de enorme kou, kropen we weg, in huis, diep onder een dikke laag dekens. Nergens zin in hebben, te moe, te koud, te gewoon niks om maar iets te doen en alleen maar te Zijn. Als of alle relaties, werk, passie, hun glans voor eeuwig verloren hadden. Het is alsof we allemaal onderweg zijn naar een nieuwe plek, alleen weten we nog niet waar die is! En die plek is er al, dat weten we ook al, maar we weten nog niet waar!

Dark site of the moon..
Deze periode is er ook geweest om te leren om te gaan luisteren naar onze eigen innerlijke stem. We weten alles al, alleen vertrouwen we onszelf nog niet zo goed. We gaan dus vragen aan anderen wat we moeten gaan doen.. waar we thuis horen.. maar hoe kan een ander nou weten waar jij thuis hoort??? Het is tijd om echt naar onszelf te gaan luisteren. Om heel goed te leren voelen en om onze intuitie te gaan volgen. Er zijn zoveel signalen op onze weg, alleen zien we ze niet of we negeren ze. 

Ophra Winfrey riep het algid al Can’t you read the signs ??? Je lijf, het weer, de natuur om je heen, je kinderen, je partner, je buurman, je collega’s, je bankrekening ze laten je allemaal zien wie je bent en waar je naar onderweg bent. Af en toe helemaal niet leuk, maar als je toe durfde te geven was het ook fijn. Zonder duisternis bestaat er geen licht. Zonder verdriet weten we niet wat werkelijke vreugde is. Al die mensen en al die dingen die je met die mensen mee hebt gemaakt, zijn allemaal wegwijzers naar jou authentieke zelf.  De duisternis, het terug trekken hoort bij het leven, zoals de dag en de nacht, regen en zonneschijn.

In het oog van de storm
Vooral afgelopen weken was het buigen of barsten. Nog steeds oppassen voor opgewonden standjes. Situaties die veel spanning hebben staan nog steeds op springen. Kijk naar de situatie van Noord Korea. Wanneer we op een ander, meer symbolisch, niveau gaan kijken naar situatie. Dat de buitenwereld een spiegel is van onze binnenwereld en vice versa,  kunnen we zien dat Noord Korea een deel heel diep ergens in ons zelf representeert wat ons de dualiteit laat zien en wat totaal onbewust is.  Dreigen met een kernbom ( Uranium en Plutonium) Uranus en Pluto welke al sinds vorig jaar en tot 2015 een mooi vierkant met elkaar maken. Een heel kwetsbare en licht ontvlambare energie dus! In je eigen leven, laat dit vierkant van Pluto en Uranus, in je persoonlijke horoscoop zien waar jou kern probleem zit. Uranus is de planeet die je wakker schud, die bewust maakt dat je aan het overleven bent i.p.v. te leven. 

Dat is de reden waarom we zo ontzettend diep naar binnen moesten gaan… om bij onszelf dat nog onbewuste deel op te halen en te gaan zien. Dat deel wat nog oordeelt, jaloers is op de ander, de ander verantwoordelijk maakt voor zijn of haar geluk of ongeluk.. een innerlijk kind stuk wat vooral zijn gelijk wil halen en (nog) niet begrijpt dat je ook kan kiezen voor geluk.. wil je gelijk of wil je geluk?
Wanneer je bewust geworden bent van die schaduwkant, dan kun je hem los gaan laten. De mens is getraind om pijn te vermijden. En wanneer we dat doen, creëren we het juist! Het is belangrijk om conflicten aan te gaan, om pijn en verdriet te ervaren, om boos te worden wanneer mensen onze grenzen over gaan. Wanneer we pijn vermijden blijven we onbewust en kunnen er idiote dingen gebeuren zoals het rode knopje in te drukken van een bom.