woensdag 23 januari 2013

De Nieuwe Wereld / De volgende stappen - Steve Rother

Elrah begint:
Ik Ben Elrah van de Ritmische Dienst. Welkom allemaal! Ik heb jullie de hele tijd gadegeslagen. Ik kijk gewoon mee over de schouder van de Hoeder en zo af en toe herinnert hij zich dat ik er ook ben. Dan richt hij zich tot mij om te overleggen en ik geef hem wat informatie. Weet je, eigenlijk komt de informatie voortdurend. Maar meestal zegt hij dan: “Dat komt later wel.”

Een Nieuwe Gedachte.
Ik ben hier vandaag om vele redenen, maar ik wil eerst even praten over je eigen veiligheid… je veiligheid. Oei, daar dachten jullie niet aan, lieverds: “Wat kunnen we doen om veilig te zijn op de Nieuwe Aarde?” Welnu, jullie hoeven je over veiligheid geen zorgen te maken zoals je gewend was omdat jullie niet gewond kunnen raken door dezelfde dingen waarvan je vroeger dacht dat ze je pijn konden doen.

Ik wil iets met jullie delen over algemene veiligheid, en een andere benadering die je zou kunnen overwegen terwijl jullie je ware grootte laten zien. Wat er nu plaatsvindt, is dat jullie op vele nieuwe niveaus als nimmer tevoren open staan.
Daarom is er iets meer kwetsbaarheid als jullie je gaan openen en gedurende de tijd dat je er gewend aan raakt ontvankelijk te zijn.

Het gaat er niet om dat jullie al die muren of filters, of wat daar op lijkt moeten bouwen. Maar wat er gebeurt, is dat zodra iemand zich werkelijk opent en zomaar door het leven gaat, er ook meer mogelijkheden ontstaan om je van het pad te weerhouden of er van af geleid te worden. Dat kan nu heel gemakkelijk gebeuren, want hoewel jullie niet voelen dat je anders bent dan enkele dagen geleden, zijn jullie dat wel!

Jullie zijn absoluut anders. Veel van jullie energie is opengegaan op manieren die je nog niet hebt meegemaakt, dus wat ze je willen vertellen is dat jullie je eerst bewust moeten zijn van je eigen wezen. Je zou tegen je zelf kunnen zeggen: “Oké, ik heb nu hier een beetje pijn en ik weet niet wat het is. Maar ik wil enige tijd besteden om er energie heen te zenden om er mee te communiceren.”

dinsdag 22 januari 2013

Overzicht van 2013 - Solara


door Solara
www.nvisible.com

We gaan sterk getransformeerd 2013 in. Veel mensen ervoeren een infusie van LIEFDE op een nooit eerder gevoelde manier. Sommigen ervoeren een diepe verschuiving van het paradigma van de dualiteits- gebaseerde illusie dat 'iemand' of 'iets' zou komen om ons te redden, naar het diepe ontwaken dat WIJ DIE MENSEN ZIJN!
Deze reis van 'uiterlijke verwachtingen' naar 'innerlijk weten' duurde een nanoseconde, maar deed alles veranderen.


Nu leven we uiterlijk hetzelfde leven als voordien, maar alles is enorm veranderd. We zijn in een sterk uitgebreid Nieuw Landschap geduwd. Onze visie is zo uitgebreid geworden, dat veel dat in het verleden onze aandacht opeiste, nu als totaal onbelangrijk wordt beschouwd.

2013 is een jaar van diepe verandering, want we komen thuis in onszelf, als Waren, en leiden supra- normale levens die geankerd zijn in de Ultra Grotere Werkelijkheid die altijd bedoeld is geweest voor ons.


2013 is het Chinese jaar van de Slang, maar het kan meer accuraat beschreven worden als het Jaar van de Slang die zijn Huid Afgooit. Omdat al wat niet eerlijk en authentiek is, van ons op elk mogelijk level zal weggenomen worden. Vaak gebeurt dit met verbazend gemak. Het zal gewoon verdwijnen. We graven een ongelofelijke hoeveelheid dingen op die lang verborgen waren, en die nu onze aandacht vragen. Alle gehechtheden die we nog hebben aan dualiteit, zullen voortdurend uitvergroot worden, tot we ze loslaten. 

Als we nog vasthangen in oude verhalen en oude dualiteits- gebaseerde patronen blijven herhalen, zou dit jaar een hobbelige rit kunnen zijn, tot we leren om ze te laten gaan.


Alles is zo diep veranderd sinds de gebeurtenissen van de laatste maanden van 2012, dat we nu opnieuw moeten ontdekken wie we nu zijn en wat we echt wensen. Eens we helder krijgen wat we wensen, en ons niet beperken tot oude dromen, zal alles op zijn plaats vallen. Wees helder in je hartsverlangens, want ze zijn als schitterende juwelen die ons als broodkruimels onze weg laten herinneren. Luister naar het Weten van je Hart. Telkens opnieuw moeten we onszelf afvragen: 'Wat wil ik écht?', 'Wie word ik?', 'Wat creëer ik in mijn leven?' en 'Wat geeft me de grootste vreugde?'

woensdag 16 januari 2013

Voorspellingen voor 2013 - Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman
www.enlighteninglife.com

Elk jaar heb ik sinds 2005 voorspellingen geschreven voor het komende jaar (ook al hou ik daar niet echt van). Ik schrijf ze op het eind van het vorige jaar, post ze en vergeet ze gewoonlijk, tot ik eraan denk om ze nog eens te lezen. Ze zijn gewoonlijk heel accuraat, ook al wordt me op het moment dat ik ze schrijf niet exact gezegd wat er gaat gebeuren, maar eerder wat potentieel kan gebeuren of wat energetisch afgelijnd is zodat bepaalde gebeurtenissen zich op bepaalde manieren kunnen ontvouwen.

We hebben nog altijd vrije wil in alles, en niets staat 'vast', maar we leven ook in belangrijke overgangstijden, en meer en meer mensen delen een verlangen naar vrede, liefde, aanvaarding en gemeenschap, en dit is waar de echte kracht zit om verandering in de wereld te creëren, en onze individuele en collectieve werkelijkheid tot 'hemel op aarde' te maken. Zoals Uriel vaak zei: 'Het is niet onze taak om de aarde te vernietigen zodat de hemel het kan overnemen. Het is onze missie om de frequenties van de mensheid en de aarde op te tillen zodat een goddelijk/menselijk partnerschap gecreëerd kan worden en we tot 'spirituele mensen' kunnen evolueren.

Hier zijn we, klaar om een nieuw jaar te beginnen.Als we terugkijken op 2012, kunnen we een gevoel waarnemen van opluchting dat het voorbij is, want we hebben veel healing en groei gerealiseerd, en we waren in staat om de verschuiving der tijden te ervaren, toen we 21 december bereikten. De aarde leeft nog, maar dingen zijn nu oneindig anders, en zullen dat ook in de toekomst zijn. Wij zijn zelf ook anders, en kunnen ervoor kiezen om 2013 aan te pakken als medescheppers van een nieuw aarde- paradigma, ofwel ons niet in balans, niet geaard en bevreesd te voelen om de volgende stappen te nemen, die ons niet langer voorgekauwd worden. We zijn verschoven van karma naar creatie, en onze grootste uitdaging kan liggen in niet te weten wat we willen creëren.

We kunnen elk nieuw jaar zien als een uitdaging van het verleden, ofwel als een nieuwe kans om een andere toekomst te creëren. Een ding is duidelijk, er is geen terugkeer meer mogelijk. We zitten in de stuiptrekkingen van transformatie, een evolutionair proces waarin al wat oud, verouderd is en niet resoneert met waarheid, vreugde, liefde, vrede en verbinding eruit zal gaan.

maandag 14 januari 2013

Kosmische newsflash: Liefdevol en met vreugde je taak op pakken! - Yvonne Weeber

Lieve mensen,  
Het is vandaag  10 januari 2013 en ik heb begrepen dat het vandaag nog net kan om jullie een heel gelukkig en liefdevol Nieuwjaar toe te wensen.  Ik hoop dat jullie het net zo goed als wij hebben gehad in de Ardennen. Het was weer een fantastische feestweek, we hebben genoten van het heerlijke eten, de mooie workshops en de bijzondere gasten!  

Gevoelens wijzen de weg 
We maakten een heel bijzondere start dit jaar met de nog steeds blijvende Yod (vingerwijzing van God) in de horoscoop. Die Yod, stond al op 12-12-2012 in de horoscoop, dus ook op 21-12-2012. Eigenlijk is dit de belangrijkste astrologische aanwijzing van de komende tijd. Voor degene die mijn vorige nieuwsbrieven niet hebben kunnen lezen hierover, ze staan op mijn site www.joyhappiness.nl De yod is nu niet meer zo exact als op 12-12-2012, maar hij is nog steeds actief.  Een Yod wordt gevormd door een sextiel tussen twee planeten in de basis, die beiden uitlopen naar de Apex, een planeet in het midden daar tegen over. De planeten aan de basis zijn Pluto in het teken Steenbok en Saturnus in het teken Schorpioen.  Wat ik al had geschreven, Pluto en Saturnus staan in elkaars teken, dat noem je receptie. Ze maken een sextiel aspect. Dat is een positief aspect waardoor ze elkaar heel erg ondersteunen in het transformatie proces wat er aan de hand is. Niet alleen op persoonlijk niveau maar ook collectief. Maar daarover zo meteen meer. De planeet in de Apex is Jupiter, de planeet van bewustwording en expansie. Deze stond op 12-12-2012 en op 21-12-2012 samen met de zwarte maan, of ook wel onze verbinding met de bron in het communitatieve teken Tweeling. Tweeling is echter ook het teken van dualiteit en soms ook wel van het niet willen voelen, rationaliseren en oppervlakkigheid of roddelen, zie je nu goed in de Media met bepaalde BNR’s. Gebeurd alleen om de aandacht van zichzelf af te leiden. Maar goed, niet zo gek dat er zoveel mensen zijn met last van griep, ontstoken keel en problemen met de stembanden. Met Saturnus in het diepe emotionele teken schorpioen en Pluto in het teken steenbok zoeken we een goede veilige basis om die diepe transformerende emoties vrij te kunnen laten. Met Jupiter daar onderzoeken we onze beperkende overtuigingen die ons weerhouden van dit diepe ervaren en voelen. Om terug te komen bij de bron, is het belangrijk dat alles weer stroomt. Dat alle gevoelens er mogen zijn. Dat we ons bewust zijn van onze denkpatronen die ons pijnlichaam af en toe kan triggeren 

woensdag 2 januari 2013

Een Les in Tijd #2 - Steve Rother

Van Steve,

De dag na de uitzending voel ik me veel beter, maar ik wilde mijn versie van wat er tijdens deze channeling gebeurde met jullie delen. Helemaal onder de indruk van de strekking van de informatie die de Hoeder van Tijd gaf op de recente uitzending van november 2012, bereidde ik me voor op een lastig tweede deel van zijn basislessen door in mijn kleine hoek van de zaal op de Virtual Light Broadcast te blijven zitten

Bovendien wilde ik niemand besmetten met mijn verkoudheid! De Hoeder van Tijd vertelde mij dat wanneer mensen nieuwe niveaus bereiken hun eerste visioen/droombeeld het moeilijkst te bevatten is. Hij was zich daarvan bewust en was niet zeker of dit bericht toch volledig begrepen zou worden.

Omdat ik me een beetje schuldig voelde vanwege de zware verkoudheid en niet de beste vertaler was voor zo’n belangrijk bericht, was ik erg somber toen ik de channeling begon. Voor ik het wist, kwam Elrah al pratende binnen en maakte iedereen aan het lachten toen hij me vertelde dat we zouden gaan staan.

Ik zei nee! Daar zijn we niet op voorbereid en ik ben duizelig. Hij keek de zaal rond en zei: “Let maar eens op.” En het volgende moment namen de camera’s nieuwe posities in om alles op te nemen als ik van het podium en uit de spotjes was gestapt.

Dat, naar later bleek, was voor mij persoonlijk. Elrah is mij het meest nabij en voordat de Hoeder van Tijd kon komen, moest hij binnenkomen en mij een beetje opknappen. Hij vertelde mij dat hij me alleen maar met Licht vulde. Ik had last van jet lag en een beginnende zware verkoudheid.

Elrah gaat geen uitwisselingen aan met een ‘live’ publiek, en hij vindt het leuk om net te doen alsof hij mens is. Hij kijkt er echt naar uit om vrij en ongeremd te zijn op 12.12.12 en de informatie die hij brengt op de Direct Light Series is ontzagwekkend.

Laat ik het zo zeggen dat de overeenkomst die wij hebben ook zo zijn eigen uitdagingen heeft. Hij wil door mij heen komen als ik niet kanaal ben. In een hotel in Amsterdam antwoordde hij onlangs nog de persoon die de room service kwam brengen. Dat zou nog niet zo erg zijn geweest, maar de jonge vrouw kende me al een paar jaar.

Ik voel hem en de groep altijd op mijn schouder, maar ze hebben steeds een comfortabele afstand bewaard. Elrah geeft niet zoveel om een comfortabele afstand, en hij is me nabij genoeg om te weten dat ik hem op zielsniveau onvoorwaardelijk vertrouw.

Nu snappen jullie mijn conflict. Moet ik me aan mijn overtuigingen vastklampen of hem zijn gang laten gaan? Laten we zeggen dat mijn vrouw op dat moment glimlachte en dat we al bespraken hoe we het podium konden aanpassen om Elrah te laten staan.

Ferme knuffels,

Steve

Glimlach op weg naar thuis.

Elrah