dinsdag 1 mei 2012

De Energieën van Mei - Jennifer Hoffman

Als datgene dat in mei gaat plaatsvinden op enig ander moment tijdens ons evoluerend ascensiepad zou plaatsvinden, zou ik zeggen: "Doe je gordel om, want het gaat een ​​hobbelige rit worden."
Maar in plaats daarvan, zeg ik dat we in mei eindelijk wat resultaten gaan krijgen van het werk dat we sinds januari 2012 gedaan hebben en de puzzelstukjes waaraan we de afgelopen tien jaar of langer gewerkt hebben, zullen begrijpen. April was een maand voor eindes en loslaten. Als ik naar mei kijk, blijf ik het woord 'Start' horen, dus is het een maand om te beginnen. Het kan zelfs zijn dat we niet eens weten waarmee we beginnen, we moeten alleen maar bereid zijn om te beginnen. Vraag jezelf het volgende met alles wat er deze maand gebeurt:

1. Wat moet ik uit deze situatie leren ?
2. Waar is de genezing voor mij?
3. Welk nieuw begin wordt nu gemaakt?

Venus gaat deze maand retrograde en naar mijn ervaring brengt dit een herziening van waarde met zich mee. Wat we willen en vragen is een weerspiegeling van onze eigenwaarde en als je jezelf iets ontzegt en doet alsof jij en je leven prima zijn, zelfs al is dat niet zo, of je bent niet duidelijk over wat je in je leven wilt, zal dit die situatie aan het licht brengen. De oplossing ligt erin eerlijk te zijn met jezelf en aan je eigenwaardesysteem te werken, jezelf te erkennen en de moed te hebben en te weten dat je het beste, schitterendste en prachtigste resultaat in elke situatie verdient.

We krijgen deze maand ook een zonsverduistering, dit is de eerste van de 2012 eclipsen en haar graad en teken handelen over karma. Verwacht dus een einde van karmische cycli te zien, word je bewuster van karmische partners en dat er ook situaties zullen zijn waar je weet dat een relatie zal eindigen, omdat het karma is voorbij. Hoewel we kunnen denken dat het beëindigen van karma een goede zaak is (en dat is het ook), is de uitkomst is niet altijd gemakkelijk, want er is een krachtige keuze - samen verder gaan op een nieuwe, karmavrije vibratie of voor altijd uit elkaar gaan. Je kunt deze maand enkele scheidingen ervaren, dus bedank de persoon voor zijn aandeel aan je les en heling, en accepteer hun keuze die deel uitmaakt van je eigen leerproces.

Verwacht ook meer en grotere energie-downloads, waarschijnlijk grotere zonnevlamactiviteit omstreeks halverwege de maand, veel emotionele hoogtes en laagtes die altijd gepaard gaan met zuivering en heling en enkele sterke bewustwordingen dat het tijd is om eventuele beperkingen uit het verleden los te laten. Dit zijn geen gemakkelijke ervaringen, maar we bevinden ons op een punt in onze evolutie, waar we niet meer de luxe hebben om vast te houden aan dingen die ons niet dienen. Als we dat doen, stappen we niet in onze kracht en zijn daar gevolgen voor. Het is tijd dat we bereid zijn om in meesterschap te leven en om dat te doen moeten we ons kleine denken, negatief zelfbeeld en gevoelens van minderwaardigheid en de hoop dat de wereld en de mensen zich voor ons zullen veranderen, loslaten. Wij zijn de verandering waarop de wereld heeft gewacht en met de energieën van mei zullen onze ogen zich beginnen te openen voor de waarheid van onze kracht en hoe fijn onze ​​levensweg kan zijn.
Geniet van een heerlijke maand!

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens - The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z'n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Copyright © 2012 door Jennifer Hoffman. Alle rechten voorbehouden. Dit artikel mag vertaald, geciteerd of gepost worden, zolang de naam van de auteur en de website, www.urielheals.com is inbegrepen. 

Geen opmerkingen: