zaterdag 27 augustus 2011

Het verschijnsel ‘meervoudige Chaotische Knooppunten’... - 12 augustus 2011 - Tom Kenyon

Een planetaire Hathor boodschap (via Tom Kenyon)
Door Guido wanttoknow.nl
‘Jullie planeet gaat een kritische overgangsperiode in die gekarakteriseerd wordt door een veelvoud van Chaotische Knooppunten. In onze eerdere doorgevingen hebben we de veranderingen die op jullie Aarde plaatsvinden besproken in de context van een enkelvoudig Chaotisch Knooppunt. Maar vanuit onze visie doen zich nu meervoudige Chaotische Knooppunten voor. Deze complexe, op elkaar inwerkende knooppunten omvatten zaken als radicale weersafwijkingen, toenames in aardbevingen en vulkanische activiteit, kritieke uitdagingen aan de ecosystemen van de planeet, uitdagingen aan de landbouw en voedselbronnen evenals politieke en economische onbestendigheid.
De godin Hathor uit het oude Egypte.

In aanvulling op deze planetaire ‘Chaotische Knooppunten’ gaat ook de zon van jullie zonnestelsel naar een hoger niveau van onbestendigheid en onvoorstelbaarheid. Deze gaat zelf meervoudige Chaotische Knooppunten binnen, aangedreven door haar eigen interne cycli, maar ook geweldig beïnvloed, zoals we in eerder boodschappen zeiden, door het galactische centrum.
De fysieke uitdagingen die jullie in de nabije toekomst tegenkomen zijn er vele, maar onze boodschap van dit moment houdt zich niet bezig met de fysieke dimensie van deze moeilijkheden. Deze veranderingen en de eruit voortvloeiende uitdagingen zullen overduidelijk zijn voor ieder die kijkt onder het oppervlak van de huidige gebeurtenissen. Onze focus in déze boodschap ligt op de emotionele en spirituele crisis waar jullie mee te maken hebben. Wanneer een systeem meervoudige Chaotische Knooppunten binnen gaat, is er toegenomen spanning op die elementen of wezens die leven op het trillingsniveau waarop de Chaotische Knooppunten plaatsvinden.
Later we hier voor een moment over spreken in termen anders dan die van menselijk bestaan. Vanuit onze beleving ervaren andere dimensies van bewustzijn en bestaan ook hun eigen versie van meervoudige Chaotische Knooppunten. Daarom zijn de energetische uitdagingen waarmee jullie te maken hebben niet beperkt tot de Aarde, maar strekken ze zich uit tot alle dimensies van bewustzijn en alle wezens, inclusief niet-lichamelijke (energiewezens zonder lichaam), die gerelateerd zijn aan Aarde en dit melkwegstelsel. Maar laten we even neerdalen op Aarde, naar het verbindingspunt van jullie bestaan in tijd en ruimte. Zoals we eerder zeiden zullen wezens, die leven in een bestaansgebied dat meervoudige Chaotische Knooppunten ondergaat, onvermijdelijk gespannen zijn door toenames in chaotische gebeurtenissen.

vrijdag 26 augustus 2011

Planet Alert Augustus 2011- Mahala

We zijn zojuist op 26 juli 2011het Maya Dreamspell Nieuw Jaar ingegaan. Dit is het jaar van de Witte Tovenaar, ook bekend als de fakkeldrager. Dit is het jaar waarin we in staat zullen zijn om een ​​bredere visie te creëren. De Tovenaar is ook de genezer, de mysticus en de magiër. De Tovenaar is een instrument van licht en een geleider voor het werk van Spirit. Een wijze Tovenaar staat toe dat magie plaatsvindt. Dit betekent dat je niets forceert en gewoon met de stroom meegaat. Natuurlijk zul je nog steeds moeten creëren wat je wilt ervaren en het dan zien manifesteren.

De Harry Potter-film kwam vorige maand uit, hetgeen vol magie en opwinding was. Op het einde won het licht. Dit is waar we ons nu in de profetie bevinden, ook al lijkt het echt donker. De duisternis is slechts een illusie en deze illusie gaat eindigen. Het is de illusie die we allen creëerden toen we voor het eerst dualiteit schiepen. Degenen van ons die in de Verenigde Staten leven, hebben een goede dosis dualiteit gehad door ons congres over de begroting te zien ruziën. De Republikeinen zijn tegen de Democraten en dit creëert dualiteit. We zullen ons binnenkort naar Eenheidsbewustzijn bewegen. Volgens de Maya kalender zal dit tegen 28 oktober 2011 gebeuren. Het lijkt alsof er iets groots gaat gebeuren om ons naar dat bewustzijn te duwen.

Er komen deze zomer en herfst drie kometen onze werkelijkheid binnen. De eerste komeet heet Honda. Deze komeet heeft een kern van 1,6 km. Dat is een vrij grote kern en hij zal op 15 augustus 2011 binnenkomen binnen 0,0601 AU van de Aarde. In de Maya-kalender vindt de vijfde nacht van de negende golf plaats tussen 18 augustus en 04 september. Deze periode heet vernietiging. Het teken voor 18 augustus is de Rode Elektrische Aarde. Ik denk dat deze komeet het magnetische veld van de Aarde zal beïnvloeden. Honda heeft een baan van vijf en een kwart jaar om onze zon die bij de Ophiuchus (Asclepius) constellatie op de Galactische Evenaar begint. Toen Honda op 04 februari 1975 de Aarde dichtbij passeerde, was er een aardbeving met een kracht van 7.3 op de schaal van Richter in China.

vrijdag 19 augustus 2011

Ritmische Regelmaat - 15 augustus - Steve Rother

Een Nieuw Levensritme.
GROETEN VAN THUIS
Er is een verandering in jullie frequentiestatus, geliefden. We hebben dit eerder al gezegd, en we hebben waargenomen hoe de mensheid een nieuw niveau heeft bereikt en vervolgens hard heeft gewerkt om aan dat niveau te wennen om zich even op haar gemak te voelen, en weer nieuwe stappen te ondernemen.
Wij hebben jullie zien worstelen met de uitdagingen en emoties waar vele van jullie mee geconfronteerd werden tijdens het wennen aan die nieuwe energieën. Wij willen jullie vertellen wat je kunt verwachten voor de rest van dit jaar, want er is veel energie die op het punt staat te veranderen.
Neem een lang touw, maak er een zweep van en maak een zweepslag in de lucht. De zweepslag creëert een golf die op zich een grotere golf veroorzaakt en dat proces herhaalt zich tot in het universum. Er zijn toppen en dalen in die golf, maar dat is nodig om de nieuwe energie op te wekken/in te brengen.
Vaak voelen jullie je verloren hier op Aarde. Als je van Thuis uit op Aarde komt, kunnen jullie je niet meer herinneren wie je bent, omdat het lijkt alsof alles van je is afgepakt. Maak een begin met kijken naar wie je waarlijk bent in plaats van wie je pretendeerde te zijn.
Elk mens op deze planeet heeft een niveau van integriteit waar hij/zij gedurende het Spel aan gehecht is geraakt. Soms hechten jullie je teveel aan je integriteit omdat je voortdurend tracht dezelfde persoon te zijn die je vroeger was. Wij zeggen jullie, geliefden, dit stopt en blokkeert je transformatie, omdat het je onmogelijk maakt buiten de kaders te treden, flexibel en stromend te zijn.

vrijdag 12 augustus 2011

Einde en Begin …… de Heilige Verbintenis van Goddelijk Licht - juli 2011 - Celia Fenn

De Nieuwe Aarde Energieën voor juli 2011.
Geliefde Familie van Licht, na de Grote Verschuivingen die gevoeld zijn in juni, zitten jullie nu in een proces van integratie en voorbereiding. Jullie hebben de eerste helft van de cyclus in de Nieuwe Realiteit voltooid, en jullie zijn nu voorbereidingen aan het treffen voor de eerste volledige cyclus van Vijfdimensionale Realiteit terwijl jullie onderweg zijn naar 11/11/11.
In de Tijdlijn van de Nieuwe Werkelijkheid, zullen jullie de “dag buiten de tijd” ervaren op 25 juli, en dan het Planetaire “Nieuwe Jaar” op 26 juli. Dus dit is inderdaad een tijd van Einde en Begin.

Geliefden, de “dag buiten de tijd” op 25 juli is een dag om het verleden los te laten en om alles te laten gaan wat je niet meer nodig hebt voor de Nieuwe Cyclus. Jullie moeten in staat zijn om met Gratie het Nieuwe in te glijden, en neem dus de tijd, om alle boosheid, wonden en pijnen die op het verleden betrekking hebben gewoon los te laten. Maak een vergevingslijst en vergeef en laat los. Maar maak ook een Lijst van waar je Dankbaar voor bent en wees Dankbaar voor alle zegeningen die je in het afgelopen jaar hebt ontvangen.

De Creatie Matrix - 9 augustus 2011 - Aluna Joy Yaxk'in

Vele jaren geleden zeiden de Sterrenouderen dat dit een bijzondere tijd op Aarde was, een "E" ticket rit. Ze verwijzen naar het oude ticketing-proces in Disney Land. Maar wat ze bedoelen is. . . dat deze tijd de meest ultieme en ongeëvenaarde achtbaanrit in het universum is. We rijden onbetwistbaar op de pieken en dalen van deze enorme golf van kwantumevolutie. De jojo-energie geeft ons tegelijkertijd het gevoel van komen en gaan. Het voelt alsof de energie stilstaat en daarna in het extreme uitbarst. We voelen ons uitgeput en daarna weer zo opgeladen dat we niet kunnen slapen. Er lijken geen tussenpauzen meer te zijn. De innerlijke druk en emoties lopen hoog op, wanneer we met de toenemende snelheid van de transformatie worstelen, en daarmee gepaard, onze evolutie. Deze evolutierevolutie ligt zo tastbaar en dik in de atmosfeer dat we ze met een mes zouden kunnen doorsnijden. We houden onze adem in voor de volgende grote golf ... en ze komt eraan! Het is spannend en tegelijkertijd ook een beetje eng!

De Sterrenouderen zeggen ook dat dit een zeldzame en unieke, krachtige tijd is voor de evolutie van de ZIEL! Dit is de reden waarom de planeet zo bevolkt is. Iedereen wil tickets voor deze workshop! We leren om te creëren met grenzeloze, omni-directionele, creatieve energie. We worden ons hiervan bewust, omdat we ons op de rand van het verlaten van lineaire 3D tijd bevinden en ons naar circulaire kosmische tijd bewegen. . . wat betekent dat we zullen leren om circulair te creëren! De Sterrenouderen grappen met mij en zeggen dat: "Onze leercurve nu nog groter is geworden."

woensdag 10 augustus 2011

De Kracht van Ionische Velden - Judith Moore

De macht van ionische velden
Judith Moore is een van de meest krachtige hedendaagse mediums en in staat om kosmische bewustzijnsvelden te lezen en ermee in interactie te treden. Haar werk spitst zich de laatste jaren toe op het begeleiden van grote groepen zielsverwanten en geïnteresseerden in deze intensieve tijden van ascentie. Met name haar talent om Aardse ontwikkelingen af te zetten tegen de fenomenale kosmische ontwikkelingen, vormen een aantrekkelijke informatiebron voor velen. Ook het boek dat ze schreef met de Nederlander Mr. Johan Keijser, over de diepere kracht achter de graancirkelformaties, die jaarlijks overal ter wereld opduiken, is in dit opzicht een revolutionaire visie.
Wij plaatsten hier al meer artikelen van Judith, maar als je dieper in haar werk wilt duiken, raden we je aan de speciale Nederlandse website JudithMoore.nl te bezoeken. Het onderstaande artikel is opnieuw een van de informatiebronnen over de actuele ontwikkelingen op Aarde. Met name de kosmische invloeden en de invloed van de krachtige zonne-activiteit, zijn onze aandacht waard. Dat we inzien dat ons gedrag, onze gevoelens worden beïnvloedt door deze oerkrachten. We zijn onderdeel van het grote kosmische spel, zo blijkt telkens weer.
Even voor de goede orde willen we je duidelijk maken dat wanneer hieronder wordt gesproken over ‘positieve ionen’, er sprake is van een negatieve invloed  op het menselijk lichaam en omgekeerd: als er over negatieve ionen wordt gesproken, betekent dit een positieve invloed op het lichaam. Het is feitelijk hetzelfde effect als de ionisatie-apparaatjes bewerkstelligen, wanneer ze in de huiskamer onze lucht zuiveren met negatieve ionen..! Of wanneer de lucht na een onweersbui zo lekker fris is, hetgeen komt door negatieve ionen..!!x

donderdag 4 augustus 2011

Jullie zijn Moedige Zielen - LM-08 - Ronna Herman

Aartsengel Michaël doorgegeven via Ronna Herman ©. Vertaling ArjunA.


Geliefde meesters, vergun het ons voor alles jullie geest te kalmeren. Het Ascensie proces is niet nieuw voor jullie, je hebt het al vele malen eerder gedaan.
Jullie zijn allemaal meesters van de hoogste orde, anders zou je niet gekozen zijn als SterrenZaad Wegwijzers voor dit ongekende evolutionaire proces dat de Aarde en de mensheid thans ervaren.

Jullie hebben uitstekende diploma’s en jullie hebben je co-creatieve meesterschap al ruimschoots bewezen op je talloze kosmische reizen. Voor elk nieuw avontuur in het stoffelijke bewustzijn hebben jullie nieuwe spelregels, een nieuwe missie en een grote diversiteit uitdagingen ontvangen om te overwinnen.

Wij willen jullie doen inzien dat zij die nu naar voren treden als gekwalificeerde Wereld Dienaren een enorme ervaring hebben opgedaan in dit Universum en haar vele sub-universa. Sinds dit Universum zich begon te manifesteren, werden uitverkoren SterrenZaden uit andere tijdlijnen en sub-universa hier gebracht om toezicht te houden en te helpen in de unieke programma’s die specifiek voor de mensheid en andere levensvormen werden ontworpen.

maandag 1 augustus 2011

De Energieën van Augustus - Jennifer Hoffman

We zijn voorbij het middenpunt van 2011 en nu is de grote vraag die we ons allemaal stellen: 'Zijn we er al?' Dit is een jaar van transformatie, lessen, leren en keuzes geweest. We werden keer op keer gevraagd of we zeker zijn van wat we willen. Deze maand begint ook met een nieuwe maan, een goed moment om een ​​verlanglijstje op te maken van de gebieden in je leven waar je meer van wilt - meer liefde, plezier, opwinding, vreugde, vertrouwen en actie. Zijn we klaar om onszelf op de eerste plaats te zetten? Hebben we ons karma afgewerkt? Is het tijd dat we de dingen loslaten en, zo ja, zijn  we er klaar voor om ze volledig los te laten en ze niet te laten gaan, en dan weer om te kijken en hopen dat ze ons zullen inhalen?
 
Augustus geeft ons nog een kans om dit te doen, omdat het met een nieuwe maan en een Mercurius retrograde begint, de tweede kans dit jaar om het verleden te opnieuw herzien, herhalend gedrag uit het verleden (of niet), die dingen los te laten die ons niet langer dienen en onze energieën te herstellen. We kunnen de Mercurius Retrograde op veel verschillende manieren gebruiken en al te vaak zien we deze perioden met angst tegemoet, in de verwachting van de gebruikelijke vertragingen in communicatie en reizen, computer problemen en algemene verstoring in het leven.
 
Maar de Mercurius Retrograde is meer dan dat, het is een tijd waarin we kunnen zorgen voor de kleine dingen die we uitstellen, omdat we geen tijd voor ze hebben. In deze komende drie weken zullen we dit wel hebben, omdat ze op een zodanige manier kunnen opkomen die we niet kunnen negeren. Als je sinds maanden geen back-up van je computer hebt gemaakt en hij crasht, zodat je je werk verliest, herinnert deze periode je eraan dat het nodig is dat je voor kleine details in je leven zorgt, zowel de uiterlijke als de innerlijke. Heb je het maken van een keuze of besluit uitgesteld? Mercurius retrograde zal je er middenin plaatsen, zodat je het zult moeten doen.